Çözüldü 5500XT 6 pin ile çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Powermax tx 400W PSU sahibiyim ve sadece 6 pinlik kablo var. RX 5500 XT'yi sadece bu 6 PIN'i takarak kullanabilir miyim, yoksa kaliteli bir dönüştürücü kablo şart mı?

Ryzen 3 1200 AF.

Hocam bu arada şunu da belirteyim şu an kullandığım kart GTX 1060 yaklaşık 120W enerji çekiyor ve ben bu kartı uzun süre kullandim hiçbir problem olmadı hatta OC bile yaptım. @longwayy @asimavi1538

Hocam 2 tane 12 volt kanalı var toplam 250W yeter mi?

@longwayy siz PSU'da 12 volt kanalından 265W veriyot demişsiniz de ben baktım iki kanal var ikisi toplam 250W yeter mi?

@longwayy bakar mısınız soruma.
Evet, 12V'dan 250W veriyormus, iki benzer modeli varmis, digeriyle karistirmisim. Yetip yetmeyecegi belirsiz, buyuk ihtimal yetmeyecektir. Sonucu ancak deneyerek ogrenebilirsiniz. Baska konular actiginizi gordum ve oralarda cevabinizi aldiginizi dusunmustum. Gec cevap icin kusura bakmayin.

Evet, 12V'dan 250W veriyormus, iki benzer modeli varmis, digeriyle karistirmisim. Yetip yetmeyecegi belirsiz, buyuk ihtimal yetmeyecektir. Sonucu ancak deneyerek ogrenebilirsiniz. Baska konular actiginizi gordum ve oralarda cevabinizi aldiginizi dusunmustum. Gec cevap icin kusura bakmayin.

Denedim hocam FurMark'ta hiçbir sıkıntı yok aldığım 6 to 8 pin kablosu da gram ısınmıyor mutlu son diyebilir miyiz :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı