+12V kanalindan 265W guc verebiliyor. Yine yeterli.Arkadaşım PSU'nun markasını görmedin galiba gerçekten 400W alabileceğinimi sanıyosun o markadan?
6 pinlik guc girisi var kartta. Sorun yok, calisacaktir.THICC II.
Evet, 12V'dan 250W veriyormus, iki benzer modeli varmis, digeriyle karistirmisim. Yetip yetmeyecegi belirsiz, buyuk ihtimal yetmeyecektir. Sonucu ancak deneyerek ogrenebilirsiniz. Baska konular actiginizi gordum ve oralarda cevabinizi aldiginizi dusunmustum. Gec cevap icin kusura bakmayin.Ryzen 3 1200 AF.
Hocam bu arada şunu da belirteyim şu an kullandığım kart GTX 1060 yaklaşık 120W enerji çekiyor ve ben bu kartı uzun süre kullandim hiçbir problem olmadı hatta OC bile yaptım. @longwayy @asimavi1538
Hocam 2 tane 12 volt kanalı var toplam 250W yeter mi?
@longwayy siz PSU'da 12 volt kanalından 265W veriyot demişsiniz de ben baktım iki kanal var ikisi toplam 250W yeter mi?
@longwayy bakar mısınız soruma.
Evet, 12V'dan 250W veriyormus, iki benzer modeli varmis, digeriyle karistirmisim. Yetip yetmeyecegi belirsiz, buyuk ihtimal yetmeyecektir. Sonucu ancak deneyerek ogrenebilirsiniz. Baska konular actiginizi gordum ve oralarda cevabinizi aldiginizi dusunmustum. Gec cevap icin kusura bakmayin.
FurMark'da sistemi uzun sure tutmaniza ragmen kapanmadiysa evet, mutlu son diyebiliriz.Denedim hocam FurMark'ta hiçbir sıkıntı yok aldığım 6 to 8 pin kablosu da gram ısınmıyor mutlu son diyebilir miyiz![]()
FurMark'da sistemi uzun sure tutmaniza ragmen kapanmadiysa evet, mutlu son diyebiliriz.
Sicaklik gayet iyi.10 dakika oldu hiçbir sıkıntı yok şu an. PowerColor markasını almıştım %60 fan hızıyla 10 dakikada 71 dereceyi geçmedi iyi midir? 2 fanlı model aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.