Gheky
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhabalar, kartımın birçok Benchmark testinde olması gerektiğinden daha az performans veriyor. Öyle ki benimle aynı kartı kullanan fakat benim sistemimden daha düşük performanslı birleşenler içeren bilgisayarlar benim bilgisayarımı Benchmark testinde solluyor. Hatta 2013 yapımı Battlefield 4 oyununda Ultra ayarlarda bazen FPS değerlerimin 45'lere kadar düştüğünü gözlemleyebiliyorum.
Sistemimin BIOS'undan tutun ekran kartına kadar en güncel sürümünü kullanmaktayım. Detaylı virüs taraması yaptım. Radeon 20.10.1 sürümünü kullanmaktayım. İşlemcimi overclock olmadan da denedim 3-4 FPS daha düşük performans aldım.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 3500X 4.0GHz (o.c)
Sapphire 5500XT 4 GB.
3600MHz 16 GB G.Skill RAM.
Gigabyte B450M S2H anakart.
600W Bronze PSU ile kullanmaktayım.
Örnek vermek gerekirse:
Benim sistemimdeki sonuçlar.
İzlemiş olduğum bir Benchmark testine ait sonuçlar. Görüldüğü üzere daha düşük bir işlemci ile, 3000MHz RAM'ler ile benim bilgisayarıma neredeyse 17FPS değerlik bir fark attı. (Görüntü ayarlar aynıdır.)
Sistemimin BIOS'undan tutun ekran kartına kadar en güncel sürümünü kullanmaktayım. Detaylı virüs taraması yaptım. Radeon 20.10.1 sürümünü kullanmaktayım. İşlemcimi overclock olmadan da denedim 3-4 FPS daha düşük performans aldım.
Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 3500X 4.0GHz (o.c)
Sapphire 5500XT 4 GB.
3600MHz 16 GB G.Skill RAM.
Gigabyte B450M S2H anakart.
600W Bronze PSU ile kullanmaktayım.
Örnek vermek gerekirse:
Benim sistemimdeki sonuçlar.
İzlemiş olduğum bir Benchmark testine ait sonuçlar. Görüldüğü üzere daha düşük bir işlemci ile, 3000MHz RAM'ler ile benim bilgisayarıma neredeyse 17FPS değerlik bir fark attı. (Görüntü ayarlar aynıdır.)