550W-650W aralığında PSU tavsiyesi

Bütçe
2500 max
@Andar Han Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Phanteks P360A modelinde 2 tane fan olduğu yazıyor. Egzoz fanı yok sanırım.

@Oreki Kesinlikle hocam, kendilerini tribe sokuyorlar. Hiç güven vermiyorlar.
Ancak vatandan alırsam onlar montajını yapar verir kolaylık olur diye düşünüyorum. Sitesinde MSI marka kasayı beğendim YouTube incelemeleri çok iyi. İndirimdeyken böyle bir kombinasyon iyi olmaz mı?

 
@Andar Han Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Phanteks P360A modelinde 2 tane fan olduğu yazıyor. Egzoz fanı yok sanırım.

Doğrudur. Ortalama bir egzoz fanı ile 2200 TL'yi buluyor.

M100R de Amazon'da 1769 TL. Pek de bir indirim yok gibi.

Bu arada anakart olarak Asrock B550 düşündüğünüzü yazmışsınız. Eğer B550M şeklinde bir model değilse ATX boyutunda olmalı ki o zaman M100R küçük gelecektir.
 
@Andar Han Asrock B550m modeli aldım hocam. O indirimi görmemişim hocam, kredi kartına 9 taksit ile yapıştırdım teşekkür ederim. :)

@Oreki Gerçekten çok güzel kasa ama sadece 2 fan olmasından dolayı ekstra masrafa girmek de istemedim. Şimdi baktım da indirim bitmiş, fiyatı 3300 küsür olmuş. Msi çok yakışıklı olmasa da 4 fanı olması ve incelemelerini de izledim f/p olarak hoşuma gitti fiyatı da makul. @Andar Han sayesinde amazonda fark ettim. Psu olarak da Msi A650BN'yi satın aldım.
 

Geri
Yukarı