550W PSU RX 6700 ve i3 12100F sistemi çalıştırır mı?

Daha yeni 12000 lira çıktı cebimden para kalmadı yükseltecek 😀

Kasa şu an yanımda değil montaja gitti kasa değişimi yapıyorum ekran kartı ile beraber PSU'su aklıma takıldı.
PSU bu.

https://www.akakce.com/power-supply...ury-bst-atx550weu-550-w-fiyati,745933656.html
12V'dan kaç W verdiğini bulamadım ama yetecektir çok büyük ihtimalle. Ayrıca güç kaynağınız potansiyel C4. En ufak elektrik dalgalanmasında veya kesintisinde tüm sisteme elveda diyebilirsiniz. Akım korumalı priz veya UPS alabilirsiniz koruma için.

12V'dan kaç W verdiğini bulamadım ama yetecektir çok büyük ihtimalle. Ayrıca güç kaynağınız potansiyel C4. en ufak elektrik dalgalanmasında veya kesintisinde tüm sisteme elveda diyebilirsiniz. Akım korumalı priz veya UPS alabilirsiniz koruma için.

Şimdi 700W şu PSU'dan alacağım

Önerir misiniz nasıldır.

600 650wat öneririm.
SPRANGE Ps700-80p 700w 80 Plus Bronze Gamer 12cm GeniÅ Fan Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu psu nasıldır

Şimdi 700W şu PSU'dan alacağım.

Önerir misiniz nasıldır.

SPRANGE Ps700-80p 700w 80 Plus Bronze Gamer 12cm GeniÅ Fan Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu PSU nasıldır.

Sırf ucuz diye sisteme zarar verecek bu tür ürünler almak hata olur, bu PSU'ya bakabilirsin, bütçene görede daha yüksek watt olanını alırsın.

Sırf ucuz diye sisteme zarar verecek bu tür üürnler almak hata olur, bu PSU'ya bakabilirsin, bütçene görede daha yüksek watt olanını alırsın.

Alacağım ürün sisteme zarar verir diyorsunuz yani internet üzerinden atmicaktim elden 2 yıl garanti ile alacaktım internet üzerinden sipariş vermem biraz zor malum aile ve yakın zamanda sistemi yaptırmam gerekiyor çok mu kötü marka akım korumali priz falan alsam kurtarmazmı.

Alacağım ürün sisteme zarar verir diyorsunuz yani internet üzerinden atmicaktim elden 2 yıl garanti ile alacaktım internet üzerinden sipariş vermem biraz zor malum aile ve yakın zamanda sistemi yaptırmam gerekiyor çok mu kötü marka akım korumali priz falan alsam kurtarmazmı.

Akım korumalı priz kurtarır ama düzgün mir markanın psusunu aldıktan sonra akım korumalı prize hiç gerek kalmaz. Biraz kendini zorlayıp internetten attığım Aerocool'u alırsan bir daha akım korumalı prize masraf yapmak zorunda kalmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı