550W PSU yeterli mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak burada 550Watt kullanıp oyun test videosunu çeken var.

PC SPECIFICATIONS: RYZEN 5 3600
COOLER LC POWER 120
MSI X470 GAMING PLUS
2X8GB 3733 MHZ CL 16
RTX 3060 12GB GAINWARD GHOST
NVIDIA DRIVER 461.92 PSU
CORSAIR VS550
CASE NZXT MIDI OPEN SSD +HDD
WINDOWS 10

Son düzenleme:
2 Yıl sonra ekran kartını ve işlemcisini değiştirirken neden bir daha PSU masrafı yapsın ? En azından ilk satın almada 1500 değil 1700 verir sonradan uğraşmaz. Ben böyle düşünüyorum.
Pardon ama dostum 2 yıl sonra RTX 3060 değiştirmesine de gerek yok İ5 11400'ü değiştirmesine de gerek yok. 6 yıl rahat olarak o sistem bu adama yeter de artar bile.

ASUS RTX 3060 ve i5 11400'lu PC toplayacağım acaba bu PC'ye ASUS TUF 550b 550Wluk Bronze sertifikali PSU'su yeterli olur mu? Bir de bu ekran karti ve islemcide darbogaz olur mu?
Yeter kardeşim. Bir oyunda ortalama 200 W yaksa bile yeter. Ayrıca performans için technopat videosu bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 Yıl sonra ekran kartını ve işlemcisini değiştirirken neden bir daha PSU masrafı yapsın? En azından ilk satın almada 1500 değil 1700 verir sonradan uğraşmaz. Ben böyle düşünüyorum.

El değmişken 3060 değil 3090 alsın o zaman? Bu mantıkla yaşayabilecek bir ülkede değiliz. Ayrıca 550W ASUS TUF modeli beslemeyi bırakın zorlanmayacaktır bile. 600W ile 3090 bile rahat besleniyor kaliteli PSU' ile. Herkes bu watt olayını abartıyor. Önemli olan PSU korumaları, kalitesi ve verimliliği.

2 Yıl sonra ekran kartını ve işlemcisini değiştirirken neden bir daha PSU masrafı yapsın ? En azından ilk satın almada 1500 değil 1700 verir sonradan uğraşmaz. Ben böyle düşünüyorum.
Abi bırak da onu alacak adam düşünsün. Rahat 6-7 yıl gidecek sistemi upgrade yapacak adam PSU parası da bulur zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı