Merhaba. Benim 5600MHz bir RAM'im var görev yöneticisinde 5600MHT gözüküyor. Bu 5600MHz'e mi tekabül eder açiklayabilir misiniz?
5600MT/s bir bellek gerçekte 2800MHz'dir. Yani MT/s ile MHz aynı şey değil.
Nedenini aşağıdaki makalede okuyabilirsin.
Çözüm: MT/s nedir?
MT/s de ne oluyor? 3600 MT/s 3600 MHz mi ediyor? Ben bu RAM'i 3200 MHz diye aldım, neden üzerinde 1600 MHz yazıyor? CPU-Z bozuk mu? Anakartım hatalı mı okuyor? Önce terimler... MT/s (megatransfer per second), SDRAM'lerin saniye başına bilgi transferinin ölçüm birimidir. MHz (megahertz) ise...www.technopat.net
RAM'lerin tam performansında çalışıyor zaten merak etme.Yani benim RAM'in tam performansini sergilemesi için ne yapmam gerekiyor?
Yani bir şey yapmama gerek yok doğru mu anladim hocam?RAM'lerin tam performansında çalışıyor zaten merak etme.
Evet yok.Yani bir şey yapmama gerek yok doğru mu anladim hocam?
5600MT/s bir bellek gerçekte 2800MHz'dir. Yani MT/s ile MHz aynı şey değil.
Nedenini aşağıdaki makalede okuyabilirsin.
Çözüm: MT/s nedir?
MT/s de ne oluyor? 3600 MT/s 3600 MHz mi ediyor? Ben bu RAM'i 3200 MHz diye aldım, neden üzerinde 1600 MHz yazıyor? CPU-Z bozuk mu? Anakartım hatalı mı okuyor? Önce terimler... MT/s (megatransfer per second), SDRAM'lerin saniye başına bilgi transferinin ölçüm birimidir. MHz (megahertz) ise...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.