E simdi ben hangilerini alıcagım kafam karistiDüzelttim hocam.
Düzenlediğim mesajdaki SSD nasıl sizce?
Hocam atıyorum biraz bekleyin lütfen.E simdi ben hangilerini alıcagım kafam karisti
480GB A400 veya HyperX Fury işini görecektir, kafa karıştırmaya gerek yok. Gayet güzel SSD'ler.Şimdi ben hangisini alacağım? Kafam karıştı.
Hocam bu onceki ekran kartından daha mı iyiEkran kartı;
İşlemci;Sapphire Pulse RX 5600 XT AMD Radeon RX 5600 XT 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11296-01-20G - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ram;Amd Ryzen 3 3100 Cache 16mb Am4 65w 3.6ghz Kutulu İşlemci Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen 3 3100 Cache 16mb Am4 65w 3.6ghz Kutulu İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart;G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kasa;Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart - Fiyatı, Yorumları
Gigabyte B450m H 3600mhz(OC) Ddr4 Soket Am4 M.2 Vga Hdmı Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PSU;Dark Bilgisayar Kasa Modelleri & Fiyatları - GittiGidiyor
Dark Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
SSD;High Power 600w 80+ Bronze Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power 600w 80+ Bronze arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
5663 TL tutuyor.Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Evet hocam bu çok daha iyi.Hocam bu onceki ekran kartından daha mı iyi
Hocam bi arkadasimiz son mesaj da " fiyati biraz daha yukseltip bunu almanızi oneriim" yazmış sizce almalımıyim ?Evet hocam bu çok daha iyi.
Ne yapacagimi bilmiyorum gercekten bu isin ustasi olan biri @Recep Baltaş abi ama onunda cevap verecegini sanmiyorumAMD kart almayın kronik sorun çıkabiliyor. Bazıları satıyor veya iade ediyor forumda. Kelepir 5600XT bulursanız alın.
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER GAMING X-H310-A PRO-WD 500GB SSD-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-MSI GTX1660 SUPER GAMING X-H310-A PRO-WD 500GB SSD-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam, youtube'da Donanım Arşivi kanalında test videosu var, açıp bakabilirsin. Ekran Kartı yenilenmiş Evo modeli, sıcaklık sorunuda yaşamazsınız.Hocam bi arkadasimiz son mesaj da " fiyati biraz daha yukseltip bunu almanızi oneriim" yazmış sizce almalımıyim ?