5600 TL PC Toplama

• Konuyu başlatan Zel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 2.771
Şimdi hangisi benim icin iyi hocam ? , eğer para koymak gerekiyorsa koyarım ustune ama 5600 benim icin ideal hocam bide montajli istiyorum.Ayrıca o site guvenilir mi aceba hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izle karar verin hocam. Size uzun süre yetecektir.

Aynen hocam, dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın.
Hocam o attiginiz site freedos veriyor demi bide hocam site güvenilir mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izle karar verin hocam. Size uzun süre yetecektir.

Hocam ordaki arkadasa fazla guvenmiyorum yanlis anlama ama

30 günlük deneme sürümünü kuruyorlar.
Sonra geri nasil onu devam ettirebiliyoruz hocam bilgi verir misiniz
A

Arkadaşın attığı sistemdeki işlemci daha iyi. Onu alabilirsiniz. Ama SSD kronik sorunlu. Beni dürten kısım da bu.
Hocam aktif misiniz AX400 adli arkadasimizin attigi pc si nasil size göre sicaklik problemi filan iyi performans verir mi alayim mi yoksa sizin kinimi alayim

Son düzenleme:
Sonra geri nasil onu devam ettirebiliyoruz hocam bilgi verir misiniz
Sonrasında 3-5TL'lik OEM Key alabilirsiniz fakat bu konu forumda çok tartışmalı...
İsterseniz ücretsiz de kullanabilirsiniz, gıcık "Windows'u Etkinleştir" yazısı ekranın sağ altında kalıyor ve birkaç ıvır zıvıra erişiminiz kesiliyor fakat bu illegal bir şey falan değil, Microsoft size lisans almama seçeneği sunmuş ama "bence" OEM Key alıp keyfinize bakın. Binlerce Lira vermektense birkaç Lira'ya işi kapatabilirsiniz ve bu da yasal, Windows o girilen OEM Key'leri kabul ediyor. Bir de korsan yazılım var ki, hiç ama hiç tavsiye etmiyorum.
Sizin bu konuyu forumda birkaç saat araştırmanız en iyisi olacaktır...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı