Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 26 Temmuz 2020 #61 nemanjaolanbjelica dedi: Tamam, istersen şimdi konu açta sistemi hemen kopyala yapıştır yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ay'da 2 tane "PC Toplama" konusu açmak yasakmış.Şimdiye açmıştım konu zaten .Bir kaç gün sonra oluşturacağım.Seni de beklerim , hep beraber tartışırız.
nemanjaolanbjelica dedi: Tamam, istersen şimdi konu açta sistemi hemen kopyala yapıştır yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 ay'da 2 tane "PC Toplama" konusu açmak yasakmış.Şimdiye açmıştım konu zaten .Bir kaç gün sonra oluşturacağım.Seni de beklerim , hep beraber tartışırız.
nemanjaolanbjelica Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 495 Yer Republic of Fenerbahçe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mechanical Engineer 26 Temmuz 2020 #62 Ben açayım istersen seni etiketleyip
Cristabol Brown Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 737 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Temmuz 2020 #63 Pc Toplama Sihirbazı müsait olunca daha fazla yardımcı olacağım.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 26 Temmuz 2020 #64 nemanjaolanbjelica dedi: Ben açayım istersen seni etiketleyip Genişletmek için tıkla... Yok hocam, çok sağolun . Bir kaç gün bekliyelim.Bu sefer bidaha sıkıntı çikarsa bu sefer 1 aylık felan yerim
nemanjaolanbjelica dedi: Ben açayım istersen seni etiketleyip Genişletmek için tıkla... Yok hocam, çok sağolun . Bir kaç gün bekliyelim.Bu sefer bidaha sıkıntı çikarsa bu sefer 1 aylık felan yerim