5600 TL'ye sistem toplama

Benimde almayı düşündüğüm sistemi paylaşayım isterseniz;

DH-A1/Ryzen 5 2600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB DDR4 RGB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Monitör ise;
ASUS VP228HE 21,5" 1ms HDMI,VGA LED Hoparlör 1920x1080 Gaming Monitör | ITOPYA pardon 60 hz 1 ms imiş.
AOC 21.5" G2260VWQ6 HDMI DP Freesync 75Hz Full HD Gaming Monitör | ITOPYA 75 hz 1 ms monitörü de şöyle bırakayım.
Hem tek bir mağazadan alışveriş yapmış olursunuz hemde kurulum ve teste gerek duymazsınız. Diğer sitelerde hazır sistemler avantajlı değil nedense tek tek topladığınızda da neredeyse aynı fiyata denk geliyor.

Kardeşim bu sistemde windows için satın almak gerekiyor mu yoksa windows yüklü mü geliyor? Bu sisteme ssd takıldığı zaman baya iyi olur gibime geliyor hem AOC monitöründen alıp FreeSync teknolojisinden yararlanmak güzel olur.

Kardeşim bu sistemde windows için satın almak gerekiyor mu yoksa windows yüklü mü geliyor? Bu sisteme ssd takıldığı zaman baya iyi olur gibime geliyor hem AOC monitöründen alıp FreeSync teknolojisinden yararlanmak güzel olur.
Alabilirsin sanırım yanında deneme sürümü ya kuruluyor ya da cd ve ya usb ile gönderiliyordur ama kuruyorlardır deneme sürümünü.

Tek siteden böyle farklı sitelerden olursa daha iyi toplanır

Eki Görüntüle 341244
Farklı Site:

RX 580'i buradan alın:
RX 580

Sistem yanına 860 EVO ekleyebilirsiniz o zaman.
Zamzung
hocam bu fiyata dizdiğiniz sistemi çok beğendim başlık açmıştım ama size de sormak istedim benim bütçem 5000 TL ancak ddr4 3200 mhz ramim var ve harddiske de ihtiyacım yok bana da bir yardımcı olur musunuz. Birde online alışveriş için güvenilebilir bildiğiniz siteler var mı? Uygun ve sıkıntı yaşamayacağım...

hocam bu fiyata dizdiğiniz sistemi çok beğendim başlık açmıştım ama size de sormak istedim benim bütçem 5000 TL ancak ddr4 3200 mhz ramim var ve harddiske de ihtiyacım yok bana da bir yardımcı olur musunuz. Birde online alışveriş için güvenilebilir bildiğiniz siteler var mı? Uygun ve sıkıntı yaşamayacağım...

Konuyu açın bana atın oraya yazacağım konu dağılmasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı