5600 vs 5600X vs 5700X vs 5800X vs 5900X

AArchon

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Anakart: X570s Torpedo Max.
RAM: Corsair dominator Platinum RGB 3600MHz.
Kasa: Corsair 4000X.

Hazır sistemler çok hoşuma gitmediği için yavaştan parça topladım işlemci konusunda önerilere açığım ekran kartı 6900XT besleyebilecek işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum. 5900X ile 5600 arasındaki fark yüzde kaçtır mesela? Biri 3.5k biri 7K 3.5k farka değer mi değmez mi? Bir de sıvı soğutma öneriside sıkıştırabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Hazır sistemler çok hoşuma gitmediği için yavaştan parça topladım işlemci konusunda önerilere açığım ekran kartı 6900XT besleyebilecek işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum. 5900X ile 5600 arasındaki fark yüzde kaçtır mesela? Biri 3.5k biri 7K 3.5k farka değer mi değmez mi şimdiden teşekkürler.

Sana önerim eğer oyun oynuyorsan şu anki en hızlı "oyun" işlemci olan 5800x3D'yi alman.
Merhaba arkadaşlar,

Hazır sistemler çok hoşuma gitmediği için yavaştan parça topladım işlemci konusunda önerilere açığım ekran kartı 6900XT besleyebilecek işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum. 5900X ile 5600 arasındaki fark yüzde kaçtır mesela? Biri 3.5k biri 7K 3.5k farka değer mi değmez mi? Bir de sıvı soğutma öneriside sıkıştırabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Sıvı soğutucu için bütçe belirtmemişsiniz ama ben size
Önerebilirim. Test videosu ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana önerim eğer oyun oynuyorsan şu anki en hızlı "oyun" işlemci olan 5800x3D'yi alman.

Sıvı soğutucu için bütçe belirtmemişsiniz ama ben size
Önerebilirim. Test videosu ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair iCUE 4000X RGB 360 mm takılabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı