5600 XT ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan NITRO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.813
Makaleler
4
Arkadaşlar 3500 TL bütçem var, biraz yukarı avans gösterebilirim. 5600 XT ekran kartı alacağım. Fiyatı 1 günde uçmamış olsa Vatan'dan MSI Gaming X modelini alacaktım ama şu an 3900 TL'lerde geziyor. Ona o parayı vereceğime 600 daha koyar 5700 XT alırım. Aklımda aşağıda linkteki var. Sizlerin de uygun ve kaliteli önerilerinizi bekliyorum. NVIDIA önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
WattMan sorunu mu?

Dostum sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Oyun esnasında oyundan attıktan sonra Radeon ayarlarına girmiyor ama girmeye çalışınca ya mavi ya siyah ekran veriyor. Watman sorunu da olabilir.

@kafkef89 PSU kaynaklı olduğunu söyleyenler, PSU değiştirince sorunu çözülenler de var.

Corsair RM 750 PSU aldım 1200 liraya sorun devam ediyor. PSU ile sorununu halleden varmış ben de tutmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kartlar çok ısınıyormuş diye duymuştum ben.
EVO yazanlar yenilenen ve sorunları giderilen modeller. Technopat'ta videosu var hatta, alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EVO yazanlar yenilenen ve sorunları giderilen modeller. Technopat'ta videosu var hatta, alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme videosunu izledim. Sonuçlar güzel teknobiyotik ücretimi iade eder etmez eğer hala indirimi devam ederse büyük ihtimalle bu kartı alırım. Sapphire pulse modelini aslında çok merak ettim neden o kadar ucuz. Sapphire 590 nitro+ vardı 1.6 yıl kullanımın atdından bozuldu, bu yüzden biraz şüpheci yaklaşıyorum.

Dostum bende 5600XT'nin Gigabyte Gaming OC modeli var.Bios güncellemesini yapıp , işlemcimi 3600'e yükselttim ve kart uçuşa geçti .Hiçbir sorunum da yok ayrıca istersen aldığım fps değerlerini de atabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı