5600 XT ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan NITRO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.811
Makaleler
4
Arkadaşlar 3500 TL bütçem var, biraz yukarı avans gösterebilirim. 5600 XT ekran kartı alacağım. Fiyatı 1 günde uçmamış olsa Vatan'dan MSI Gaming X modelini alacaktım ama şu an 3900 TL'lerde geziyor. Ona o parayı vereceğime 600 daha koyar 5700 XT alırım. Aklımda aşağıda linkteki var. Sizlerin de uygun ve kaliteli önerilerinizi bekliyorum. NVIDIA önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlık olarak günümüz şartlarında N11.com üzerinden rog strix 5600xt 3500 TL ye bulabildim lakin satıcıları güven vermedi. 5700 XT fiyatları 5K yı bulmuş durumda. Sapphire pulse modelini alacaktım lakin bozulan ekran kartımın sapphire marka olmasından ötürü pek içim ısınmadı. Biraz daha kalite farkı ve soğutma farkından ötürü 3.7K fiyata MSI Gaming X 5600XT aldım Vatan Bilgisayardan. Evet delimisin diyenler olabilir, o para o karta verilmezdi diyenler olabilir. Lakin dediğim gibi günümüz şartlarınsa bu kart en düşük bu fiyata verilmektedir. 3 5 ay önce 3K ya almış olmanız şuanki durumda pek birşey ifsde etmemektedir. Ayrıca N11 ile halihazırda eski ekran kartı ücret iadem gerçekleşmediği için (50 günü aşkındır bekliyorum) bu yüzden 3.5 K ya n11 den rog strix almak yerine vatandan msi gaming x daha mantıklı geldi. Kullanmaya başladıktan sonra görüşlerimi belirten bir yazı paylaşacağım ki almayı düşünen diğer arkadaşlar faydalanabilsin diye. Nitekim bu foruma hangisini alayım diye soran çok ama aldıktan sonra bilgi veren yok. Alan aldığıyla kalıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı