Arkadaşlar 3500 TL bütçem var, biraz yukarı avans gösterebilirim. 5600 XT ekran kartı alacağım. Fiyatı 1 günde uçmamış olsa Vatan'dan MSI Gaming X modelini alacaktım ama şu an 3900 TL'lerde geziyor. Ona o parayı vereceğime 600 daha koyar 5700 XT alırım. Aklımda aşağıda linkteki var. Sizlerin de uygun ve kaliteli önerilerinizi bekliyorum. NVIDIA önermeyin lütfen.
Dostum 5700 XT var ben de oyun oynamak yerine formlarda geziyorum. Yazılanları okumuyor musun. O kadar para gömücen karta millet ne yazmış okumuyor musun ?
Dostum sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Oyun esnasında oyundan attıktan sonra Radeon ayarlarına girmiyor ama girmeye çalışınca ya mavi ya siyah ekran veriyor. Watman sorunu da olabilir.
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Gigabyte ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!
İnceleme videosunu izledim. Sonuçlar güzel teknobiyotik ücretimi iade eder etmez eğer hala indirimi devam ederse büyük ihtimalle bu kartı alırım. Sapphire pulse modelini aslında çok merak ettim neden o kadar ucuz. Sapphire 590 nitro+ vardı 1.6 yıl kullanımın atdından bozuldu, bu yüzden biraz şüpheci yaklaşıyorum.
Dostum bende 5600XT'nin Gigabyte Gaming OC modeli var.Bios güncellemesini yapıp , işlemcimi 3600'e yükselttim ve kart uçuşa geçti .Hiçbir sorunum da yok ayrıca istersen aldığım fps değerlerini de atabilirim.