5600G APU sistem alınır mı?

Merhaba, alınabilir. Özellikle ekran kartının sisteme katacağı ekstra maliyetten kurtulmak adına apu sistemler tercih edilebilir. Fakat kasanın fanları dışında bir RGB olmayacağını da bilmenizi isterim. Fonksiyonellik olarak bir sorun yaratmasa da- kasanız Mid tower ve anakartınız da Micro boyutta olması sebebiyle kasanız biraz boş gibi görülebilir. Onun yerine, şahsen anakart boyutuna uygun kasa tercih ediyorum (görünüm itibariyle).
İlla apu sistem alınıp ekran kartına para verilmek istemiyorsa 4650g tercih edilebilir. Arada performans olarak az fark var ve fiyatı biraz daha ucuz. İndirimsiz çok pahalı olur.

Bu sistem cok daha iyi ve daha ucuz.

Fiyat 7850. Ileride eger guclu bir ekran karti takacaksan 650W bir PSU alabilirsin.

Aynı sistemi bende düşünüyordum fiyatı uygun ama maalesef fırsatçılar var çok çabuk bitiyor.
sistem çok hoşuma gitti videoda izlerken oyunlardaki fps değerlerinide beğendim ama linke bastığımda stok bitti yazısını görünce baya sinirlendim video bugün atılmış fakat anında bitirmişler
Bu sistem cok daha iyi ve daha ucuz.

Fiyat 7850. Ileride eger guclu bir ekran karti takacaksan 650W bir PSU alabilirsin.
çok teşekkür ederim

sistem çok hoşuma gitti videoda izlerken oyunlardaki fps değerlerinide beğendim ama linke bastığımda stok bitti yazısını görünce baya sinirlendim video bugün atılmış fakat anında bitirmişler

çok teşekkür ederim
Knk video 10dk mı ne videoyu bitirene kadar stok bitti.
Konuyla alakasız ama ryzen 3 2200g nin ryzen 5 pro 4650g den daha pahalı olmasını nasıl buluyorsunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı