5600TL Ekran kartı hariç sistem

MuratCanAtilla

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum ayrıca bir kaç sorum olacak.

Kasa - Corsair Spec Alpha
PSU - FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
Anakart - MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC Intel Z370
İşlemci - İntel i7 8700K
HDD - Toshiba 3.5″ 1TB P300 7200 RPM
SSD - Samsung 960 EVO 250GB NVMe M.2
RAM - Gskill TridentZ RGB Series 16GB DDR4 3000Mhz RAM
Soğutma - Cooler Master MasterLiquid 240

Toplamak istediğim sistem bu şekildedir. Elimde ekran kartı olarak Asus Strix GTX 1060 6GB var. Sistem parçaları birbirine uyumlu mudur? Herhangi bir problem yaşar mıyım?
Sistemi 20 Nisan'a kadar her ayın 15'inden sonra 3 seferde tamamen toplayacağım. Dolayısıyla parçaların en ucuz halini arıyorum. Nanokatolog, Sinerji, İnventus, Webdenal, İncehesap gibi sitelerden bakıyorum.A kakçeden'de yararlanıyorum, Fer-yak bilgisayar diye bir site bazı parçaları uygun satıyor. Güvenebilir miyim?
Belirtmiş olduğum kasaya sahip olan var mı? Kasanın ön kısmına Corsair H100i model sıvı soğutması takılabiliyor. Ancak okadar para vermek istemiyorum. Cooler master 240'ın radyatör olarak bir sıkıntısı yok ancak fan kalınlıkları Corsair'den kalınsa ön kısma oturmayabilir. Bunun hakkında bilgisi olan var mı?
Hepinize çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı