Buyurun hocam.
Hızlar gayet normal ve hızlı diyebilirim. 7-8 saniye gibi bir sürede Windows'un gelmesi lazım yani bastıktan 13 saniye kadar sürer. SSD doluluğu %92 acaba o yüzden mi diye düşünüyorum ama sanmam daha 81 gb daha yer var. Temiz format atma sanşınız var mı ?Buyurun hocam
Hızlar gayet normal ve hızlı diyebilirim. 7-8 saniye gibi bir sürede Windows'un gelmesi lazım yani bastıktan 13 saniye kadar sürer. SSD doluluğu %92 acaba o yüzden mi diye düşünüyorum ama sanmam daha 81 GB daha yer var. Temiz format atma sanşınız var mı?
Geç açılma durumunu aldığınız yere bildirirseniz garantisi bitmeden iyi olabilir. Pek anlamadım sorunun kaynağını ama şunu söyleyeyim sıvı soğutucu bunu etkilemez , onla alakalı değildir.R5 5600X+Masterliquid ML 240 illusion+RTX3060+1TB M.2 SSD 1800/1500
Sistem 30 saniye de açılıyor bu süre bu SSD ile çok uzun değil mi geç açılmasının sebebinin soğutucu olduğunu düşünüyorum eğer hatam varsa düzeltin.
1 ay uzun süre gerçekten. Ciddi bir sorun olduğunda gönderilmesi lazım. Hocam yardımcı olmaya çalışıcam araştırayım birşey bulursam yazarım sorunu anlamak kolay değil.Daha yeni aldım sistemi GameGaraj'dan aldım onlarda ufak vida gevşemesine bize gönderin 1 ay sonra size göndeririz diyorlar benim için sorun değil böyle kullanırım ama tabii ki daha hızlı açılmasını isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.