5600X 3060 Sistem geç açılıyor

irfan2939

Hectopat
R5 5600X+Masterliquid ML 240 illusion+RTX3060+1TB M.2 SSD 1800/1500
Sistem 30 saniye de açılıyor bu süre bu SSD ile çok uzun değil mi geç açılmasının sebebinin soğutucu olduğunu düşünüyorum eğer hatam varsa düzeltin.

Hızlar gayet normal ve hızlı diyebilirim. 7-8 saniye gibi bir sürede Windows'un gelmesi lazım yani bastıktan 13 saniye kadar sürer. SSD doluluğu %92 acaba o yüzden mi diye düşünüyorum ama sanmam daha 81 GB daha yer var. Temiz format atma sanşınız var mı?

Sistemi ilk aldığımda da böyleydi 30 saniye gibi bir sürede açılıyordu hocam.

R5 5600X+Masterliquid ML 240 illusion+RTX3060+1TB M.2 SSD 1800/1500
Sistem 30 saniye de açılıyor bu süre bu SSD ile çok uzun değil mi geç açılmasının sebebinin soğutucu olduğunu düşünüyorum eğer hatam varsa düzeltin.
Geç açılma durumunu aldığınız yere bildirirseniz garantisi bitmeden iyi olabilir. Pek anlamadım sorunun kaynağını ama şunu söyleyeyim sıvı soğutucu bunu etkilemez , onla alakalı değildir.

Daha yeni aldım sistemi GameGaraj'dan aldım onlarda ufak vida gevşemesine bize gönderin 1 ay sonra size göndeririz diyorlar benim için sorun değil böyle kullanırım ama tabii ki daha hızlı açılmasını isterim.

Daha yeni aldım sistemi GameGaraj'dan aldım onlarda ufak vida gevşemesine bize gönderin 1 ay sonra size göndeririz diyorlar benim için sorun değil böyle kullanırım ama tabii ki daha hızlı açılmasını isterim.
1 ay uzun süre gerçekten. Ciddi bir sorun olduğunda gönderilmesi lazım. Hocam yardımcı olmaya çalışıcam araştırayım birşey bulursam yazarım sorunu anlamak kolay değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı