5600X anakart tavsiyesi ve uyumluluk

5900X gibi bir işlemciyi OC ile nasıl besliyor? Ayrıca hahaha atmak yerine çağdaş bir şekilde konuşabiliriz diye düşünmüştüm. Mesaj sayısı ve katılım süresinin önemi yokmuş anlaşılan. Fanı direkt almak yerine sonra da alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce araştır, sonra konuş ve mesaj sayısı hakkında yorum yap. B550-A Pro ambient cooling ile sonuna kadar OC'lenmiş 5950X bile kaldırabiliyor.

Bu asabi tavırın nedeni nedir?

OC'li 3950X 1 saatlik Blender testi. Maksimum anakart sıcaklığı 76 derece. 3950X'in 5900X'ten birazcık daha kuvvetli olduğunu düşünürsek rahatlıkla yetecektir.

OC'li 3950X 1 saatlik Blender testi. Maksimum anakart sıcaklığı 76 derece. 3950X'in 5900X'ten birazcık daha kuvvetli olduğunu düşünürsek rahatlıkla yetecektir.

Eki Görüntüle 1150096

Anlıyorum, bilgilendirme için teşekkürler. Attığınız listede görüldüğü gibi Tomahawk daha serin çalışıyor, benim kendi fikrim alınabiliyorken alınması. Saygılar.
Gayet normal bir konudayken böyle bir mesaj atman. Bu tip şeylere artık hiç sabredemiyorum, sana özel bir şey değil.

Attığım mesajların hiçibirinde size karşı olumsuz bir şey söylemedim, sadece kendi fikrimi belirttim ve hahaha atıp sert çıkıştınız.

Attığım mesajların hiçbirinde size karşı olumsuz bir şey söylemedim, sadece kendi fikrimi belirttim ve "hahaha" atıp sert çıkıştınız.
Peki o mesaj kimeydi? Konuda mesaj sayısı yüksek katılım tarihi de eski olup sana "hahaha" atan başka kim var? Gayet güzel bir şekilde bana laf attın, ben de karşılığını doğru bilginin kanıtıyla verdim.

Evet ben size görüşümü belirttim ve siz bana upuzun bir mesaj yazıp hahaha attınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…