5600X için sessiz ve performanslı soğutucu

5600X için fazla ama ileriye dönük olur hocam Noctua'dan bile iyi AK620.
Onun RGB’lisi var mı acaba. Bir yandan da zaten fan aşağıda kalacak gözükmeyecek diyorum. Kararsız kaldım. Peki arkadaşın önerdiği modele ne diyorsunuz?

Sizin önerdiğiniz Dark soğutucu anakarta sıkıntı çıkarır mı? Ekran kartı zaten kastırıyor.

1662398630110.png

Bakın arkada DC Steam apic Games açık fazla bir şey değilma sıcaklıklar bunlar. Bir de CS.

Onun RGB'lisi var mı acaba? Bir yandan da zaten fan aşağıda kalacak gözükmeyecek diyorum. Kararsız kaldım. Peki arkadaşın önerdiği modele ne diyorsunuz?

Sizin önerdiğiniz Dark soğutucu anakarta sıkıntı çıkarır mı? Ekran kartı zaten kastırıyor.

Yok galiba hocam ve SE-224-XT de iyidir alabilirsiniz.
Şimdi gördüm hocam S2H için RAM'leri kaplayabilir AK620 belki o sıkıntı yaratabilir.

Yok galiba hocam ve SE-224-XT de iyidir alabilirsiniz.
Şimdi gördüm hocam S2H için RAM'leri kaplayabilir AK620 belki o sıkıntı yaratabilir.
Çok soru sordum ama ARGB girişi olmayan anakarta nasıl bağlantı yaparız 224XT’i? Hiç zorlamayıp normal olanı mı alayım.

Merhaba arkadaşlar, 5600X için sessiz ve performanslı soğutucu arıyorum. Şu anda Prism kullanıyorum, işlemciye yetse de çok ses çıkarıyor ve fazla watt çekiyor bu haliyle.

Bana sessiz, performanslı ve çok lazım değil ama RGB olsa iyi olan bir hava soğutma tavsiye ederseniz sevinirim. Bütçe 1K-1400 arası.

Sıvı soğutma düşünmüyorum, bu bütçeye uygun iyi bir şey yoktur diye düşünüyorum.
XT 224 çok iyidir ama sessiz hiç değildir. Yani manyak gibi soğutur, fiyatı da iyidir ama seslidir de. Arctic 34 freezer DUO tavsiyem.

XT 224 çok iyidir ama sessiz hiç değildir. Yani manyak gibi soğutur, fiyatı da iyidir ama seslidir de. Arctic 34 Freezer Duo tavsiyem.

Ben hiç rahatsız olmadım XT 224 soğutma bloğu çok daha iyi XT 224 alıp fanları artich 34 alırsa çok daha performansı çalışır ve sesiz.
Bu da boştayken.

1662399503954.png

Ben hiç rahatsız olmadım XT 224 soğutma bloğu çok daha iyi XT 224 alıp fanları artich 34 alırsa çok daha performansı çalışır ve sesiz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
19:35'de görebileceğin üzere soğutmaları aynı ama daha sessiz. Ayrıca 6 yıl garantili sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı