5600X sistem için PSU önerisi

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi bir öneri yapabilirim. Bütçeyi bilmeden yaptığım öneri:

Çöp bir sıvı soğutma, hava akışı pek iyi olmayan bir kasa, 3000TL'lik bir RAM, daha iyi alternatifleri olan bir anakart, gereksiz sayıda SSD. Yeterli oldu mu?
Kasa harici diğer söylediklerinize katılamıyorum. Anakartı sanırım 3 kez değiştirdi sağ olsun forumdaki arkadaşlar bu fiyata daha iyi bir şey varsa niye önermediler anlamadım. HDDye oyun kurup yükleme ekranlarında beklemekten sıkıldım arşiv yapmayacağım o yüzden SSD almak istiyorum. Sıvı soğutma içinde birkaç forumda güzel şeyler okumuştum onları baz alarak ekledim.

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi bir öneri yapabilirim. Bütçeyi bilmeden yaptığım öneri:
1400TL
Sistem çöp olmuş direk.
Teşekkürler.

Ekran kartı hariç maksimum 14.000TL. Daha sonra Ekran kartı olarak 3060 Ti, 3070 ya da 3080 alacağım.
Ekran kartı hariç demene gerek yok, ekran kartı dahil de alabilirsin aslında. RX 6700XT stoğu var şu an 8800 TL'ye.

B550 Tomahawk, daha iyi bir kart aslında.
B550 Gaming EDGE modeli Tomahawk'tan daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı