tuix
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde 8 yıldır kullandığım makine ani şekilde son nefesini verince apar topar (iş yüzünden) yeni bir PC toplamam gerekti. Özetle ekran kartım hariç tüm parçaları upgrade ettim. Biraz da ekran kartlarının fiyatları uçtuğu için, bari yeni bir şey alacaksam çok uygun bir seçim olsun istedim o yüzden aceleye getirmeyeyim dedim. Buranın önerilerini almak istedim (ekran kartı bütçe 10.000TL), sistem:
CPU: Ryzen 5 5600X
RAM: 16 GB 3200MHz DDR4
RTX 2070 veya 2080 düşünüyorum ama bunları da henüz bulamadım, her yerde tükenmiş görünüyor. 1660 Ti tarzı bir şey alsam çok darboğaz olur mu? Biraz performans karşılaştırma videolarına göz attım, öyle aralarında inanılmaz bir fark yok olarak anlıyorum ama siz ne düşünürsünüz, veya yanlış mıyım?
Sevgiler
CPU: Ryzen 5 5600X
RAM: 16 GB 3200MHz DDR4
RTX 2070 veya 2080 düşünüyorum ama bunları da henüz bulamadım, her yerde tükenmiş görünüyor. 1660 Ti tarzı bir şey alsam çok darboğaz olur mu? Biraz performans karşılaştırma videolarına göz attım, öyle aralarında inanılmaz bir fark yok olarak anlıyorum ama siz ne düşünürsünüz, veya yanlış mıyım?
Sevgiler