Daha fazla
Beta sürümü galiba o BIOS.
Kaça çekmem gerekiyor peki ve sonrasında pbo açık iken nasıl uv yapacağım?Prime 95 testini açın sonra Core Temp ile voltajı takip edin.
Kaça çekmem gerekiyor peki ve sonrasında PBO açık iken nasıl UV yapacağım?
Beta BIOS kullanıyorsun, sorun belli oldu. Gigabyte'ın BIOS sürümü isimlendirmesinde sonda küçük harf varsa beta olduğu anlamına geliyor.F63a, önceki sürümü hatırlamıyorum. 2-3 ay önce sistemi aldığımda gelen stock sürümdü. İlk defa güncelledim. Anakart Gigabyte B450m-S2H.
Bios u f62 sürümüne çektim xmp açtım pbo auto da girdim Warzone a sıcaklık 55derece cpu ama işlemci 4000mhz civarı çalışıyor fps drop var.Beta BIOS kullanıyorsun, sorun belli oldu. Gigabyte'ın BIOS sürümü isimlendirmesinde sonda küçük harf varsa beta olduğu anlamına geliyor.
Prime 95 testini açın sonra Core Temp ile voltajı takip edin.
PBO kapatıp elle OC yaparsın UV işlemi ile birlikte. Tahminen 1.37v civarını kaldırması gerekiyor. Duruma göre bakarız. İsterseniz Ryzen Master indirin oradan da bakılabilir.
4400 MHz de yapıyor testi@Onur Kapici acaba dediğim şeyi yapıp sonuçları bildirir misiniz?
Ne yapmamız lazım :/Ekran görüntüsü gönderseniz keşke. Anlaşılan sıcaklıklar uçuyor voltajı düşürüyor. Ama anlamadığım 1.2v ile nasıl 151W veriyor. Şaştım kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.