Net bir tanım olamaz bu. Daha konu sahibi BIOS'unu bile güncellememiş.
O zaman lütfen ilk başta öyle belirtin ki, yanlış anlaşılmaların önüne geçebilelim.Hocam onu yazmışlar zaten ben BIOS'u güncelledikten sonra aynı sıkıntı devam ederse muhtemelen donanımda problem olabilir diye kastettim.
Merak ettiğim şu ki BIOS update olmadan PC’de hareket bile olmaması normal mi?O zaman lütfen ilk başta öyle belirtin ki, yanlış anlaşılmaların önüne geçebilelim.![]()
Evet normal. Lakin montaj hatası da olma ihtimali var.Merak ettiğim şu ki BIOS update olmadan PC’de hareket bile olmaması normal mi?
Benim şu anki ana kartımda bios flash button bulunmuyor da onsuz bios update nasıl yapabilirimEvet normal. Lakin montaj hatası da olma ihtimali var.
Başka bir AM4 soket işlemci alıp güncellemeniz gerekli.Benim şu anki ana kartımda bios flash button bulunmuyor da onsuz bios update nasıl yapabilirim
Şu an başka bir AM4 soketki işlemcim var, nasıl yapılacağına dair bir video var mıdır?Başka bir AM4 soket işlemci alıp güncellemeniz gerekli.
Peki bunları yaparken ekran kartını vs tekrar çıkarmama gerek var mı?Mevcut işlemciyi çıkarın. Eski AM4 soket işlemciyi takın. Sistemi çalıştırın ve BIOS güncellemesini yapın. Sonra tekrar yeni işlemciyi takın macunlarını sürün. Ve çalıştırın.
Tabii ki hayır. Lakin montaj sırasında rahat etmek için çıkarıp, montaj bittikten sonra tekrar takabilirsiniz.Peki bunları yaparken ekran kartını vs tekrar çıkarmama gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.