5600X ve RX 5500 XT Pulse sistem ne kadar eder?

Ya ne önerirsin reis işlemcimin kesinlikle R5 5600X olmasını istiyorum. Ekran kartı konusuda RX 6600 XT olsa daha iyi olur haklısın fakat 3060 Ti ile aynı performansta sanırsam.
Neden kesinlikle R5 5600X hocam?

Neden kesinlikle R5 5600X hocam?

Çünkü tek çekirdek performansı ve Intel'in aynı performansta olmasina rağmen daha pahalıya işlemciler satmasından dolayı tercih ediyorum.
Çünkü tek çekirdek performansı ve Intel'in aynı performansta olmasina rağmen daha pahalıya işlemciler satmasından dolayı tercih ediyorum.
Ben sadece oyuncuyum yayın vs. Yapmıyorum

Ben sadece oyuncuyum yayın vs. yapmıyorum.

Ve ayrıca varsa eğer 5600X'ten daha iyi ve uygun bir işlemci tercih edebilirim.

Ben sadece oyuncuyum yayın vs. Yapmıyorum

Ve ayrıca varsa eğer 5600X'ten daha iyi ve uygun bir işlemci tercih edebilirim.
6600xt ve üzerine çıkmayacaksanız 5600x sizin için gereksiz olur. Ama derseniz ki 6600xt kullanacağım o zaman 5600x altında işlemci almayın.

Ekran kartı konusunda 5600X için ne önerirsiniz peki? Her türlü oyunu ultra ayarlarda oynamak istiyorum
Bütçeye göre ve istediğiniz çözünürlüğe göre değişir hocam. Ama şuan 6600xt'nin ultra 1080p'de oynatmayacağı oyun yok. Ama 2K isterseniz o zaman 6700 ve 3060ti gibi modellere yönelmeniz lazım.

Bütçeye göre ve istediğiniz çözünürlüğe göre değişir hocam. Ama şu an 6600XT'nin Ultra 1080P'de oynatmayacağı oyun yok. Ama 2K isterseniz o zaman 6700 ve 3060 Ti gibi modellere yönelmeniz lazım.

Teşekkür ederim. Ama fiyatlar gerçekten çok pahalı ucuzlar mi acaba piyasalar ne olacak? Sıfır mi yoksa 2.ele yönelmek mi mantikli bilemedim tamamen kararsizim hocam.

Teşekkür ederim. Ama fiyatlar gerçekten çok pahalı ucuzlar mi acaba piyasalar ne olacak? Sıfır mi yoksa 2.ele yönelmek mi mantikli bilemedim tamamen kararsizim hocam.
Hazır sistemler sık sık indirime giriyorlar. Fiyatlar illa bir yerde düzelecek ama kim sana *şu gün inecek derse inanma. Çünkü kimse bilmiyor.

Hazır sistemler sık sık indirime giriyorlar. Fiyatlar illa bir yerde düzelecek ama kim sana *şu gün inecek derse inanma. Çünkü kimse bilmiyor.

Aaa bir dakika bu sistem iyiymis başkan :)
AAA bir dakika bu sistem iyiymis başkan :)

İslemciyi 5600X yapabiliyoruz mu?

Biraz daha beklerseniz daha uygun fiyatlı 6600XT sistem denk getirebilirsiniz. Ayrıca 5600X stok soğutucu ile kullanılmayacak kadar güçlü bir işlemcidir 👍

Anladim dostum. Peki 5600X ile hangi ekran kartlarini tercih edebilirim hangileri daha güçlü siralama yapabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı