5600XT + 3500 vs. 1660S + 3600 sistem

Kafam rahat stabil uzun süre konfigrasyonu bozmuycam diyorsanız 1660 Super derim geçerim.
6000 serisi hariç henüz kullanıcı yorumları olmadığı için oda 5000 serisinden çok fazla şikayet var. Ansızın FPS düşüşleri ekran gitmesi kararması gibi bir ton şikayet var bütün markalar için geçerli. Bu.

Ama benim attığım link içerisindeki Evo modeli yani yenilenmiş modeli bazı hataları düzeltmişler.

İşlemciler çok farklı birisi 6-6 diğeri 6-12 olması sebebiyle günümüzde Hyper threading ki AMD tarafında adı simultaneous multi Threading'dir artık yeni nesil oyunlarda daha önemli diye biliyorum. Bu yüzden Ryzen 5 3500 ve 3500X işlemcilerine hiç sıcak bakmıyorum. Zaten Intel'in 9. nesilde acı çekmesinin tek sebebi, çekirdek darboğazına düşmesi ve bu yüzden önerilmemesi. Ayrıca Intel 9400F çöp diyenler nasıl Ryzen 5 3500 öneriyor hayret ediyorum.

Muhtemelen ileri dönük değil diye.

Ama benim attığım link içerisindeki Evo modeli yani yenilenmiş modeli bazı hataları düzeltmişler.

5000 serisinin driver sorunları eskide kaldı artık yeni driverlar ile FPS artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı