5600XT sorunları devam ediyor mu?

AKCAKOCA27

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba forumdaşlar,
Yeni sipariş verdiğim sistemde gelecek olan ekran kartı;

Hazır sistem olduğu için değişiklik yapma şansım yok. Aynı sistemin 2060 ekran kartlısı 800 lira daha pahalıydı, bütçem olmadığı için alamadım. Fark bazılarına az gelebilir ama gerçekten bütçeyi çok zorlamıştım.

Forumda dolaşırken AMD 5000 serisi hakkında çok şikayet gördüm ama bunların yarısı ocak ayında açılmış konular, diğer yarısı haziran ayında açılmış konular. İstistanalar hariç. Şu an bu kartı kullanan arkadaşlar şikayetleri var mı, driver sorunları düzeldi mi, bilgi verebilir misiniz?

Eğer devam eden büyük problemler varsa siparişi iptal edip sistemi küçültüp 1660 Super'e döneceğim. Lütfen sadece kartı kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende 5600 XT almayı düşünüyorum. Büyük sorunlar yaşamadıysanız ne gibi küçük sorunlar yaşadınız?
Son birkaç hafta oynadığım bir oyunda durmadan sürücü hatası alıyordum fakat sebebinin ekran kartıyla uzaktan yakından bir alakası yokmuş, Discord'u kapatmam yetti. Bana ilk geldiğinde 12 Gbps BIOS vardı içerisinde, içine güncel 14 Gbps BIOS'u attım. Bir ara her bilgisayarı açıp kapattığımda Wattman ayarları sıfırlanıyordu fakat bunu eylüldeki yamayla çözdüler. Başıma gelen en büyük sıkıntılar bunlardı.

Hayırlı olsun öncelikle.
WHQL sertifikası olan güncellemelerden şaşmadıkça büyük bir sorun çıkarmaz. 5700XT kullanırken birkaç sorunla karşılaşmıştım ama ona nispeten 5500/5600 daha az sorunlu emin olun.
Size iki önerim var:

- Eğer Chrome kullanıyorsanız, "donanım ivmelendirme" ayarını kapatınız.
- Discord'da da bu ayarı kapatınız.

Hazirandan beri kullanıyorum, henüz ciddi bir sorun yaşamadım.
Çoğu kişi siyah ekran mavi ekran watman gibi hatalar alıyormuş sen bu hatalardan aldınmı
Hayırlı olsun öncelikle.
WHQL sertifikası olan güncellemelerden şaşmadıkça büyük bir sorun çıkarmaz. 5700XT kullanırken birkaç sorunla karşılaşmıştım ama ona nispeten 5500/5600 daha az sorunlu emin olun.
Size iki önerim var:

- Eğer Chrome kullanıyorsanız, "donanım ivmelendirme" ayarını kapatınız.
- Discord'da da bu ayarı kapatınız.
Teşekkür ederim valla gönül isterki 3060ti kullanalım ama gelgörelimki nekadar para okadar çokomel 2060 lısı ile arasında 800lira var bu küçük bi rakam değil sistem geldiğinde önerilerinizi yapacağım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı