aralarında yüzde 1.1 lik fark var nerdeyse yok kadar azTabii ki 4080 alman daha iyi olacaktır, kartlar kafa kafaya zaten ama yazılım konusunda 4000 serisi AMD kartlara fark atıyor.
aralarında yüzde 1.1 lik fark var nerdeyse yok kadar azTabii ki 4080 alman daha iyi olacaktır, kartlar kafa kafaya zaten ama yazılım konusunda 4000 serisi AMD kartlara fark atıyor.
Aralarında yüzde 1.1'lik fark var neredeyse yok kadar az.
@M3HM3TY eğer ki FSR 3.0 yayılmış olsa eh derdik 4080 tarafında. Ancak yayılmadı ve daha 1 hafta önce çıktı. Halihazırda olan teknoloji 4080 de var arada fark çok olmadığı sürece 4080 alınır. Öyle denildiği gibi de yazılım sorunu olacağını sanmıyorum AMD kanadında.
@M3HM3TY evet ancak AMD yazılımla yapılacak en iyi teknolojiyi yaptı netlik bakımından NVIDIA'dan hala daha önde. Sadece oturması lazım. Siz aldınız değil mi sistemi?
hiç duymadım bu markayı soğutması nasılŞunu al arada 6K fiyat farkı var![]()
PowerColor RX 7900 XTX Hellhound 24G-L/OC 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7900 XTX Hellhound 24G-L/OC 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 7900 XTX Hellhound 24G-L/OC 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 36.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç duymadım bu markayı soğutması nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.