AMD'nin hala driver sorunları devam ediyor mu?

@M3HM3TY eğer ki FSR 3.0 yayılmış olsa eh derdik 4080 tarafında. Ancak yayılmadı ve daha 1 hafta önce çıktı. Halihazırda olan teknoloji 4080 de var arada fark çok olmadığı sürece 4080 alınır. Öyle denildiği gibi de yazılım sorunu olacağını sanmıyorum AMD kanadında.

@M3HM3TY eğer ki FSR 3.0 yayılmış olsa eh derdik 4080 tarafında. Ancak yayılmadı ve daha 1 hafta önce çıktı. Halihazırda olan teknoloji 4080 de var arada fark çok olmadığı sürece 4080 alınır. Öyle denildiği gibi de yazılım sorunu olacağını sanmıyorum AMD kanadında.

Araların da çok fark yok diye biliyorum. Ben olsam NVIDIA'dan şaşmazdım yüksek segmentte. Teknoloji anlamın da hala NVIDIA önde.

@M3HM3TY evet ancak AMD yazılımla yapılacak en iyi teknolojiyi yaptı netlik bakımından NVIDIA'dan hala daha önde. Sadece oturması lazım. Siz aldınız değil mi sistemi?

@M3HM3TY evet ancak AMD yazılımla yapılacak en iyi teknolojiyi yaptı netlik bakımından NVIDIA'dan hala daha önde. Sadece oturması lazım. Siz aldınız değil mi sistemi?

Ben daha alamadım babam dün anneme ben yatıyorken maaşı aldıktan sonra alacağım demiş ayın 10'unda alıyor maaşı. 4060 bir sistem aldıracağım. Normal de şimdiye taksitle alacaktık kart limitinden alamadık o yüzden mecbur nakitle alacağız.

Şunu al arada 6K fiyat farkı var
hiç duymadım bu markayı soğutması nasıl

Hiç duymadım bu markayı soğutması nasıl

Emin olsun soğutması piyasadaki çoğu kartı sollar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart taş gibi duruyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı