5651 Liraya GTX 1650 Sistem Topkama

Bütçe
5651 Liraya kasa topladım
@Zerstorenx PSU'nun elinde kalacağını pek sanmıyorum fakat bütçe el verince dediklerini yaparsan mantıksız olmaz. Fırsat kovalayarak uygun fiyata güzel bir PSU yakalarsan tadından yenmez.

@Lux ultisi kullanan kedi Gönül isterdi ki her parçayı özenle seçip koysunlar fakat malesef öyle yapmıyorlar. Diğer parçalar elle tutulur en azından. Malesef, son 2-3 aydır bu PSU ve benzeri sorunları çok görüyorum.

@Lux ultisi kullanan kedi @curiousoftech Ağalar bu patriot ram'in 3000 mhz olmasını günde 3-4 saat kullanım ile hissetmem değil mi ? :)
10100F ve 10400F varken giriş seviyesi Ryzenlere bakma derim.
Üstadım anlasam bir... Hangisi iyi hangisi kötü sağolsun hocalarım yardım etmeye çalışıyorlar. Bundan önce Elwind-Silver diye bir sistem bulmustum 3899 lira fiyatlı, fekat bilemiyorum :)
Bahsettiğim kasa şu idi: ELWIND-SILVER / Intel Core i3-10100F / ASUS TUF GTX 1650 OC / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Nitekim bundaki 50 liralık ADATA SSD satılıp M2 takılabilir ve Ram +8 yapılırsa ortalama 4500 gibi bir fiyata gelir. Bu da bir opsiyon olabilir evet.
Burada RAM'i 16 GB yapınca aynı fiyata geldik lakin biri 1660 diğeri 1650 :/

Son düzenleme:
@Zerstorenx Benim attığım sistemde 1660 Super mevcut. Kesinlikle diğerlerine nazaran albesini daha fazla. RAM konusunda sorun yaşamazsın. Şimdiden hayırlı olsun.

Not: 1660 Super ile 1650/1650Super arasında oldukça büyük performans farkı var. Minimum %15-20'lerde.
Bugün siparişi vereceğim hocam. Teşekkür ederim. Makine gelince detayları paylaşırım.

Şimdi kaldı 1000 tl bandında monitör :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı