5700 TL Sistem toplama

Farklı sitelerde okumuştum Nanokatalog ta ürün stok ta var görünüyor mesela siparişi veriyon parayı hesaptan kesiyor temin sürecinde yazım 1 hafta sonra geliyor gibi iyi düşünmek lazım 2 güne gelirse işlemci anakart soğutucu olmadan yatar evde bir daha 1 hafta 10 gün.
Ayrıca kasan kule tipi soğutucuya uygun dimi ? ölçülerini iyi incele alacağın ürünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ürün nasıl ?
EVEREST RAMPAGE WIND CHILL-420 120MMx2 FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Kasayı QP bilişimden alabilirsin, Enthoo Pro M 329TL gayet kullanışlı kablolaması güzel ve hava akışı güzel kasa.

Güç kaynağını Evga 600B modelini alabilirsin Nanokatalog da var. 275 TL civarında olması lazım.

Anakartı istersen Prime B350 Plus yasa MSI Pc Mate alabilirsin bir başka öneride Gigabyte AB350 Gaming 3 alabilirsin üzmezler seni.

İşlemci soğutucu olarak Noctua ürünlerine bakmanı önerim. Bu konuda çok iyiler. Daha ucuz istersen Phanteks marka soğutucu bakabilirsin f/p 2 adet ürünleri mevcuttu. Şuan mobil olduğum için atamıyorum. Yarın akşam atmaya çalışırım.

RAM en az 3000Mhz olsun. Ryzenlerde önemli bu faktör. Nanokatalog da Corsair Vengeance 800 TL civarı 16GB 2×8 kit bulunuyor.

Everest'in genel olarak ürünleri kalitesiz. Riske girmeyin.
Farklı sitelerde okumuştum Nanokatalog ta ürün stok ta var görünüyor mesela siparişi veriyon parayı hesaptan kesiyor temin sürecinde yazım 1 hafta sonra geliyor gibi iyi düşünmek lazım 2 güne gelirse işlemci anakart soğutucu olmadan yatar evde bir daha 1 hafta 10 gün.
Ayrıca kasan kule tipi soğutucuya uygun dimi ? ölçülerini iyi incele alacağın ürünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ürün nasıl ?
EVEREST RAMPAGE WIND CHILL-420 120MMx2 FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU

@Oreki

Bu işlemci ve ekran kartı için şu sistemi düşündüm nasıl sizce? Ürünleri başka sitelerde de aratacağım en uygununu alırım.

Hdd: WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk

Kasa: Dark N10 Advance USB 3.0 Mid Tower Kasa

Sdd: Corsair 120GB Force LE200 Okuma 550MB-Yazma 500MB SATA SSD (CSSD-F120GBLE200C)

Ram: Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram (CMK16GX4M2B3000C15)

Psu: High Power 700W 80+ Güç Kaynağı

Anakart: Asrock X370 Fatal1ty Gaming K4 2133mhz-2933mhz(OC) AM4 ATX Anakart

Bir de @Oreki sizin dediğiniz soğutucuyu alacağım

Anakartı ve psu yu biraz yüksek seçtim. İleride 2020ye kadar bu anakrtı kullanacağım. Sonrasında işlemciyi değiştirebilirim. İleriye dönük olsun ve upgrade için yeterli güce sahip olsun diye böyle sistem yaptım.

-Ryzen 5 1600 x( indirimdeydi itopya 819 )
[BGCOLOR=transparent]-Galax gtx 1070 indirimde 2400 tl [/BGCOLOR][BGCOLOR=transparent] [/BGCOLOR]
[BGCOLOR=transparent]-Gigabyte GA AB350 GAMİNG 3 ( 550 TL İncehesapta )[/BGCOLOR]
-Team 3000mhz 2x8 tforce
-Adata SU800 256 GB
-WD 3.5 1TB blue 7200
-Darksupernova + 700 80 plus ( ikisi bir satılıyor teknobiyotik de )
-Dark freezer x120 işlemci soğutucusu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı