5700 TL'ye görseldeki masaya uygun kasa önerisi

Bütçe
5700
Eğer o kasa yerine koyacaksan sana önü mesh iyi bir model lazım, bakalım güzel bir şeyler.

Kesin beyaz alacaksın değil mi?

Beyaz olması daha iyi ve görüntüsüde güzel olsa daha iyi ama en çok istediğim şey ön giriş kısımı H6 Flow gibi olması. Yukarı kısımda kesinlikle olmaması lazım USB, güç tuşu falan önünün akvaryum kasa gibi olmasına gerek yok ama güzel göründüğü için tercih etmiştim.

Masanın şeklinden dolayı o şekilliler sana pek gitmez.
XT Pro Ultra şahsi tavsiyemdir, aşiret paket kasa ve fiyatı gayet uygun.
Lancool 216'da ise ön panel portlarını yana falan taşıyabiliyorsun, belki sana daha hoş gelir.

Masanın şeklinden dolayı o şekilliler sana pek gitmez.
XT Pro Ultra şahsi tavsiyemdir, aşiret paket kasa ve fiyatı gayet uygun.
Lancool 216'da ise ön panel portlarını yana falan taşıyabiliyorsun, belki sana daha hoş gelir.

Maalesef hocam erişmesi çok zor oluyor masadan dolayı çekmeceyide çıkartamadığımdan dolayı. Direkt ön kısımda olsa eklediğim kasa gibi. Kasayı almamın temel amacı bu zaten. H6 neden alınmaz hocam? Farklı bir forumda H5'i soğutmada ikiye katladığını yazmışlar falan.

Maalesef hocam erişmesi çok zor oluyor masadan dolayı çekmeceyide çıkartamadığımdan dolayı. Direkt ön kısımda olsa eklediğim kasa gibi. Kasayı almamın temel amacı bu zaten. H6 neden alınmaz hocam? Farklı bir forumda H5'i soğutmada ikiye katladığını yazmışlar falan.
Şu erişme olayını tam anlamadım, detaylı açıklasana.

NZXT genel firma olarak da problemli biraz, GN'nin doğrudan davası falan var. Kasaları da kalite konusunda fazlasıyla meh, yani o parayı etmezler.

Şu erişme olayını tam anlamadım, detaylı açıklasana.

NZXT genel firma olarak da problemli biraz, Gn'nin doğrudan davası falan var. Kasaları da kalite konusunda fazlasıyla meh, yani o parayı etmezler.

Hocam kasa konunun ilk mesajında olduğu gibi masanın altındaki kasa için ayrılmış bölmede tutuyorum. Kablolarımı ne kadar kasadan tarafa itsemde öndeki güç tuşuna, USB portlarına erişemiyorum bu yüzden USB portlarını kullanamıyorum kasanın üstündeki çekmeceden dolayı. Tam olarak görselde eklediğim yerdeki gibi bir masam var ve bunun sağ tarafındaki yere koyuyorum kasamı. Ayağımın altına koyamıyorum çünkü alt kısım çok dar ve masanın içine geri sokamıyorum. O yüzden kasanın önünde olsun istiyorum portlar. Arka tarafa taksam Bluetooth adaptörü gecikme yapıyor. Alacağım kulaklığında gecikme yapmasını istemediğimden ön kısma takmak istiyorum ama sığmıyor. Şu anki kasam tam oturuyor neredeyse bu masadaki bölmeye sadece yanlarda 3-4 cm gibi bir boşluk var.

1740559619523.png

Anlatamadıysam özür dilerim.

Hocam kasa konunun ilk mesajında olduğu gibi masanın altındaki kasa için ayrılmış bölmede tutuyorum. Kablolarımı ne kadar kasadan tarafa itsemde öndeki güç tuşuna, USB portlarına erişemiyorum bu yüzden USB portlarını kullanamıyorum kasanın üstündeki çekmeceden dolayı. Tam olarak görselde eklediğim yerdeki gibi bir masam var ve bunun sağ tarafındaki yere koyuyorum kasamı. Ayağımın altına koyamıyorum çünkü alt kısım çok dar ve masanın içine geri sokamıyorum. O yüzden kasanın önünde olsun istiyorum portlar. Arka tarafa taksam Bluetooth adaptörü gecikme yapıyor. Alacağım kulaklığında gecikme yapmasını istemediğimden ön kısma takmak istiyorum ama sığmıyor. Şu anki kasam tam oturuyor neredeyse bu masadaki bölmeye sadece yanlarda 3-4 cm gibi bir boşluk var.

Eki Görüntüle 2433165

Anlatamadıysam özür dilerim.
Tamam, anladım ben seni. 216 sana uyuyor o zaman.
Screenshot_20250226_120058_Samsung Internet.jpg

Bakalım ama bana sorarsan XT ve 216 piyasadaki en alınabilir kasalardan, içleri dopdolu ve uygun fiyatlılar, üste takman gereken bir 360'lık da olduğu için her kasada o destek yok.

Çok istemiştim H6 Flow'u ama. İndirime düşebilecek kasalarıda atarsanız çok iyi olur acelem olmadığı için zaten sıkıntı değil ekleme yapıp alabilirim üstüne ama bir kasaya 10000₺ falan bayılmak insanın canını sıkar. Lian Li O11 Dynamic nasıldır? İndirime düşmüş galiba 4000₺'ye satıldığı dönemde.

Bu ikili var ekstra seçenek olarak ama diğer ikisinin üstüne ekleyeceğin paraya ne kadar değer, bilemedim.

Çok istemiştim H6 Flow'u ama. İndirime düşebilecek kasalarıda atarsanız çok iyi olur acelem olmadığı için zaten sıkıntı değil ekleme yapıp alabilirim üstüne ama bir kasaya 10000₺ falan bayılmak insanın canını sıkar. Lian Li O11 Dynamic nasıldır? İndirime düşmüş galiba 4000₺'ye satıldığı dönemde.
Kasanın etrafı kapalı olacak, yan intake kasa almamalısın. Ön intake şart.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı