5700 TL'ye görseldeki masaya uygun kasa önerisi

Bütçe
5700
Bu ikili var ekstra seçenek olarak ama diğer ikisinin üstüne ekleyeceğin paraya ne kadar değer, bilemedim.

Kasanın etrafı kapalı olacak, yan intake kasa almamalısın. Ön intake şart.

FSP'de çok çirkin duruyor. Tek seçenek 216 gibi. Çok can sıkıcı bir durum oldu bu NZXT muhabbeti.

Ne zaman ki masan değişti, kurtuldun o kapalı kafesten :D NV5 MK2 gibi bir şeye geçiririz seni.

Seçeneklerimin bu kadar az olmasından dolayı değiştirmeyeceğim o zaman. Masayı değişene kadar böyle devam edeceğim maalesef. Şu anki masamın l halini bulursam geçerim veya odamın düzenini değiştirip masayı atıp yeni daha büyük bir masa aldığımda bakacağım teşekkürler. Değiştiğimde sizi etiketleyebilir miyim? Aktif misiniz bu forumda yoksa diğer forumda mı aktifsiniz?

Seçeneklerimin bu kadar az olmasından dolayı değiştirmeyeceğim o zaman. Masayı değişene kadar böyle devam edeceğim maalesef. Şu anki masamın l halini bulursam geçerim veya odamın düzenini değiştirip masayı atıp yeni daha büyük bir masa aldığımda bakacağım teşekkürler. Değiştiğimde sizi etiketleyebilir miyim? Aktif misiniz bu forumda yoksa diğer forumda mı aktifsiniz?
İki forumda da aktifim ama bazen bakıp geçebiliyorum, bu konunun linkiyle hatırlatırsan her türlü kasa ayarlarız sana keyfine göre.

İki forumda da aktifim ama bazen bakıp geçebiliyorum, bu konunun linkiyle hatırlatırsan her türlü kasa ayarlarız sana keyfine göre.

Selamlar, biraz süre geçti farkındayım çok kararsız kaldım ve bütçe sıfıra indi yeni kulaklık vesaire derken. Düşündüğüm şey artık şu, anakart malum Micro ATX. Anakartı Z790 benzeri bir ATX anakarta yükseltip kasa seçimini ise en olarak geniş boy olarak küçük bir şey tutmayı düşünüyorum. Tabii bunlardan önce anakartı almam lazım ve galiba PSU değiştirmem lazım, artık onu kasaya göre bakacağız gibi. Ek olarak sormak istediğim bir şey var. Kasamı kullanmaya devam mı etsem? Hangisi daha mantıklı olur? Kafamı çok karıştırdı bu durum. Kasadaki fanların en altındakinin ışıkları yanmıyor, haliyle ışıkları açınca çok çirkin duruyor fakat çözümü nedir bilmiyorum. Alt ve üst olarak tozlukları kayboldu maalesef. Temin edip kullanmaya devam mı etmeliyim? Nasıl yapsam daha mantıklı olur?

Kasa: H570 TG (H570 TG ARGB Mid Tower Chassis (discontinued))

Detaylı bakabilmeniz için linkini bıraktım düşünüp ona göre karar vermek daha mantıklı olacağını düşündüm. Kasa derdi kalkarsa anakarta ve işlemciye daha fazla bütçe ayırabileceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı