BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 746 Çözümler 3 20 Temmuz 2020 #1 Bütçem 2700 TL. 5600 XT almayı düşünüyordum. Yerine 5700 XT alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2020
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 20 Temmuz 2020 #2 Alınır.. ASUS'un ROG serisi problemli diye duymuştum ama ona dikkat et.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 20 Temmuz 2020 #3 Alınır tabii,fakat soğutması iyi olan bir model seçmelisin.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 20 Temmuz 2020 #4 Alınır. İnce Gaming Gecesini takip et 3000 Liraya bulabilirsin.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #5 memorishy dedi: Alınır.. ASUS'un ROG serisi problemli diye duymuştum ama ona dikkat et. Genişletmek için tıkla... TUF serisi problemli diye biliyordum onu da Evo modelleriyle düzelttiler. ROG serisinin ne problemi var?
memorishy dedi: Alınır.. ASUS'un ROG serisi problemli diye duymuştum ama ona dikkat et. Genişletmek için tıkla... TUF serisi problemli diye biliyordum onu da Evo modelleriyle düzelttiler. ROG serisinin ne problemi var?
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 20 Temmuz 2020 #6 memorishy dedi: Alınır.. ASUS'un ROG serisi problemli diye duymuştum ama ona dikkat et. Genişletmek için tıkla... ROG serisinde sıkıntı yok, TUF serisi sıkıntılıydı. O da "EVO" olarak yenilendi.
memorishy dedi: Alınır.. ASUS'un ROG serisi problemli diye duymuştum ama ona dikkat et. Genişletmek için tıkla... ROG serisinde sıkıntı yok, TUF serisi sıkıntılıydı. O da "EVO" olarak yenilendi.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 20 Temmuz 2020 #7 Rediph dedi: ROG serisinde sıkıntı yok, TUF serisi sıkıntılıydı. O da "EVO" olarak yenilendi. Genişletmek için tıkla... kharis dedi: TUF serisi problemli diye biliyordum onuda Evo modelleriyle düzelttiler. ROG serisinin ne problemi var? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rediph dedi: ROG serisinde sıkıntı yok, TUF serisi sıkıntılıydı. O da "EVO" olarak yenilendi. Genişletmek için tıkla... kharis dedi: TUF serisi problemli diye biliyordum onuda Evo modelleriyle düzelttiler. ROG serisinin ne problemi var? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 20 Temmuz 2020 #8 5700XT ekran kartı tam fiyat performans bi ekran kartı.
Rediph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Yer İstanbul 20 Temmuz 2020 #10 memorishy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sorun TUF serisi gibi kronik olarak mı çıkıyor kullanıcının karşısına? ROG 5700 XT alıp şikayet eden görmedim pek, TUF serisinin ilk hali gibi.
memorishy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sorun TUF serisi gibi kronik olarak mı çıkıyor kullanıcının karşısına? ROG 5700 XT alıp şikayet eden görmedim pek, TUF serisinin ilk hali gibi.