Rehber 5700 XT ile Etherium Mining'e Başlangıç ve Kazanç Bilgileri

Hocam ama parayı hemen çekemiyorsunuz ki, 0,1 ETH olmadan para çekilmiyor. Ben sırf buyüzden başlamaya korkuyorum, ya ben 0,1 ETH kazanana kadar ETH dibe vurursa?
Eğer 0.01'in altında kalırsa 14. günde her halükarda yatıyor para... Özetle 10 lira da kazansanız 14. günde o para hesabınıza yatar.

Eğer 0.01'in altında kalırsa 14. günde her halükarda yatıyor para... Özetle 10 lira da kazansanız 14. günde o para hesabınıza yatar.

Fakat sanırım 14 gün kesintisiz mining yapmak gerekiyor. Yani işçinizin sürekli aktif gözükmesi gerekiyor sanırım çünkü ben 0.00078 ETH kazmıştım 2-3 ay önce ama hala ödenmemiş olarak gözüküyor. Ödenen tek bir kuruş ETH gözükmüyor.

Hayır aktif olması gerekmiyor siz 0.01 eth kasmamışsınız o yüzden parayı göndermiyor. 0.01 kastıktan sonra başka pool'a geçseniz bile ödeme günü geldiğinde paranızı gönderecektir.

Hocam ne durumdasınız? ben de dün sabah başlamıştım 2060 ile

Hocam ne durumdasınız? Ben de dün sabah başlamıştım 2060 ile

Kazıma devam 1,5 ay oldu 3. ödemeyi aldım. Son ödeme 50 dolardı. Malum ETH yükselişte şu an ne kadar kazarsak o kadar mantığıyla devam ediyorum. Aylık 100 dolar alınabiliyor şu sıralar.

Hocam siz mod yaptınız mı yoksa modsuz halimi 56 mh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…