BelirsizBirisi
Centipat
Yukarıda belirttiğim anakarta RC 5700 XT Pulse taktım. Nasıl Driver güncelleyebilirim link ve yapılışı nasıldır? Sistemi 10 dakika önce kurdum. Hangi stres testini yapayım? (R5 3600)
malesef anakart modeliniz gözükmüyor, tüm parçalarınızı paylaşın lütfen.Yukarıda belirttiğim anakarta RC 5700 XT Pulse taktım. Nasıl Driver güncelleyebilirim link ve yapılışı nasıldır? Sistemi 10 dakika önce kurdum. Hangi stres testini yapayım? (R5 3600)
Sapphire RX 5700 XT Kullanan arkadaşlardan stabil driveri sorması lazım bence siyah ekran hatasıyla karşılaşmasın.Burdan kartını seçip driver indirebilirsin. Kurulum ileri ileriden ibaret.
5700xt kartına sahip değilim. Sadece driverların nereden indirileceğine dair soru sormuş onu yanıtladım.Sapphire RX 5700 XT Kullanan arkadaşlardan stabil driveri sorması lazım bence siyah ekran hatasıyla karşılaşmasın.
Yeni bir konu açıp Sapphire pulse RX 5700 XT kullanan arkadaşlara stabil çalışan driveri sormanı tavsiye ederim bir çok hataya yol açabilir driverlar.Yukarıda belirttiğim anakarta RC 5700 XT Pulse taktım. Nasıl Driver güncelleyebilirim link ve yapılışı nasıldır? Sistemi 10 dakika önce kurdum. Hangi stres testini yapayım? (R5 3600)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.