5700 XT Sürücü Problemi Halen Devam Ediyor Mu?

NewDAYI

Hectopat
Makaleler
3
Herkese selamlar, 10 gün içerisinde 5700 XT Gaming X yada Pulse modelini almayı planlıyorum. AMD’nin sitesine girdiğinde güncel sürücünün 20.4.2 olduğunu gördüm. Önceden etrafta bir çok sürücü sorunu (Ekran kararması vs) sorun olduğunu gördüm. Rivayetlere göre şu anda da bu tip sürücü sorunları ekran kararması vs yaşayanlar olduğu söyleniyor. Sorum tamamen 5700 XT kullanan arkadaşlara rica ediyorum kimse kulaktan duyma yazmasın. Devam eden güncel bir sürücü problemi var mı? Güncel sürücü olan 20.4.2 mi kullanıyorsunuz? Karşılaştığınız bir sorun var mı? Yoksa tüm sorunlar çözüldü mü? Alır almaz sağlıklı ve stabil bir şekilde kullanabilir miyim?

Aorus modelini tavsiye ederim sıkıntı çekmedim perşembeden beri kullanıyorum. 20.2.2 kullanıyorum tavsiye ederim. Fakat modelin VRAM soğutması referans kart ile aynı. GPU Nitro+tan 6 derece daha soğuk çalışıyor. Kulaklığı takmasam bile fan sesini duymuyorum.

Sürücü sorunları kalmadı diyebilirim. Sapphire Nitro+ modeli düşük fan hızında 70 derecede rahat rahat oynarsın. Ben daha soğuk kullanayım, fan sesi önemli değil diyorsan 50 dereceye kadar düşüyor yüksek devirde.

Aorus modeli ile birincilik koltuğunu paylaşıyorlar.
Aradaki 150 TL fiyat farkıyla Sapphire yine öne geçiyor.🙂

Aradaki 150 TL fiyat farkıyla Sapphire yine öne geçiyor.🙂

Aradaki 6 derece sıcaklık farkı ve fan ses farkı ile yine berabere kalıyorlar.

Aradaki 6 derece sıcaklık farkı ve fan ses farkı ile yine berabere kalıyorlar.
Görende sanacak Nitro+'da V8 silindir motor çalışıyor. Aorus ile Nitro+ kıyaslamasında ki tüm sistemin özellikleri aynı mı? Ben kartımda 70 derece üstünü görmedim. Sizin söylememize göre o zaman bu kartın 64 derece üstüne çıkamaması lazım?

Görende sanacak Nitro+'da V8 silindir motor çalışıyor. Aorus ile Nitro+ kıyaslamasında ki tüm sistemin özellikleri aynı mı? Ben kartımda 70 derece üstünü görmedim. Sizin söylememize göre o zaman bu kartın 64 derece üstüne çıkamaması lazım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı