5700 XT Sürücü Problemi Halen Devam Ediyor Mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyundan oyuna değişkenlik gösteriyor. NVIDIA'da çok başarılı buluyorum Aorus'u ama AMD'de stabilite konusunda şüpheliyim. Sonuçta iyi bir üretici GIGABYTE vaat ettiği değerleri verebiliyorsa güzel.

Yorumlar için teşekkür ediyorum Nitro modeli çok pahalı 4k veremem. Gaming X bir arkadaşım indirimde 3500₺e yakaladı ben de yakalayabilirsem gaming x alacağım. Yakalayamaz isem Sapphire pulse almayı planlıyorum. Kullanan herkes 20.4.2 ‘de sorunsuz kullanıyor değil mi stabil şekikde ?

Yorumlar için teşekkür ediyorum Nitro modeli çok pahalı 4k veremem. Gaming X bir arkadaşım indirimde 3500₺e yakaladı ben de yakalayabilirsem gaming x alacağım. Yakalayamaz isem Sapphire pulse almayı planlıyorum. Kullanan herkes 20.4.2 ‘de sorunsuz kullanıyor değil mi stabil şekikde ?
Ben stabil bir şekilde kullanıyorum sorunsuz. Hayırlısı olsun.🙂

Yorumlar için teşekkür ediyorum Nitro modeli çok pahalı 4K veremem. Gaming X bir arkadaşım indirimde 3500₺e yakaladı ben de yakalayabilirsem Gaming X alacağım. Yakalayamaz isem Sapphire Pulse almayı planlıyorum. Kullanan herkes 20.4.2 ‘de sorunsuz kullanıyor değil mi stabil şekikde?

Testleri izlediyseniz Gaming X modeli 2 fanlı olmasına rağmen çok başarılı.

Tüm testleri izledim Pulse düşük bütçeli olarak iyi model diyorlar eğer gaming X’i 3500₺e alamaz isem pulseyi yöneleceğim. Beni korkutan sürücü sorunlarıydı o yüzden bir önceki kartı nvdia tercih etmiştim iade etmek zorunda kalınca sürücü problemlerinin de neredeyse geçtiğini gördüm o yüzden amd geçiş yapacağım. Umarım problem kalmamıştır.

Arkadaşlar bende 5700xt almayı düşünüyorum ancak corsair 550 watt psu yeterli olur mu ? Bir de elimde gigabyte rtx 2060 var 6 aylık ne kadar eder yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.

Kasa bu.

ben de 600w 80+ psu xigmatek marka psu ile kullanacağım 5700xt’yi alabilirsem almaya gücüm yetmez sie 2060 2. el yönelmeyi dişünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı