5700x3D sistemde takılma sorunu

Yer
İstanbul
5700x3D ve RX 6800'lü sistem masaüstü boşta iken takılmalar yaşıyorum. Aynı zaman CS2 oynarkende. İşlemci değiştirip 5600 denedim çözülmedi. SSD değiştirdim çözülmedi. Windows sürümleri kurdum çözülmedi. Memtest yaptım sorun çıkmadı. Ekran kartı ikinci el olduğu için kart ve monitörden (Dell S2522hg) şüpheleniyorum. Sizden neden kaynaklı olabilir?

@turko35408 desteğiniz ricası ile.

Başka bir işlemci veya ekran kartı takıp deneyebilirsiniz çözüm yolu böyle bulunur.

5600 ile denedim çözülmedi. Geriye ekran kartı ve monitör kaldı. Monitörde ghosting ölü piksel gibi bir sıkıntı yok kontrol ettim. 240Hz olduğu için DisplayPort ile kullanıyorum.

Windows 11 24H2 mi kullanıyorsunuz? Eğer bunu kullanıyorsanız 23H2'ye geçin. Ekran kartı içinde en güncel sürücüyü kurmayın, 2 - 3 önceki sürümü yükleyip bir deneyin.

Hayır Windows 10 kullanıyorum en güncel haliyle. Windows 11 denedim fakat yine aynı şeyle karşılaştım.

5600 ile denedim çözülmedi. Geriye ekran kartı ve monitör kaldı. Monitörde ghosting ölü piksel gibi bir sıkıntı yok kontrol ettim. 240Hz olduğu için DisplayPort ile kullanıyorum.

Hayır Windows 10 kullanıyorum en güncel haliyle. Windows 11 denedim fakat yine aynı şeyle karşılaştım.
Ekran kartı deneyin bakalım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı