5700x3D vs 5800x3D

Hocam ağzınız bal yesin tam benim düşündüklerimi tarif ettiniz şu anki sistemim yeterli son haddine getirip 4 5 sene daha kullanırsam kullanıp sonra yiğene devredeceğim yaş 30u geçti çünkü. Kusura bakmayın yasaklı bir kelime yüzünden kısıtlama aldım ondan geç yazdım.

Selam, benim işlemci bugün geldi 5600->5700x3D geçişi yaptım. Oyunlarım (CS2 özellikle) artık çok daha akıcı oldu ki ekran kartım da 3060, çok da şahane değil. Kesinlikle geçmeye değer.

Selam, benim işlemci bugün geldi 5600->5700x3D geçişi yaptım. Oyunlarım (CS2 özellikle) artık çok daha akıcı oldu ki ekran kartım da 3060, çok da şahane değil. Kesinlikle geçmeye değer.

Selam bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Dün bir tane 5800x3D alıyordum 8K ya geliyordu bana 1 yıl garantili çocuk satmaktan vazgeçmiş kardeşine vermiş bu haftada bekleyeceğim eğer istediğim gibi olmazsa bende sanırım 5700x3D ye geçiş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…