- Makaleler
- 13
Daha güçlü ve daha yeni ürünler. Ne demek kalitesi daha az? Hangi yönden daha az? 7500F dediğin işlemci 5800X3D'ye denk. RAM'ler de çok daha güçlü. Neresi eksik anlayamadım.Hayır mantıklı, AM5'ye geçmenin maliyeti hem 5000 TL daha fazla hem de o fiyata AM5 için alınacak parçalar genellikle en ucuz ve düşük seviye ürünler. Parça kalitesi AM4'teki şu anki sistemiyle aynı olmaz. Ayrıca performans olarak da 5700x3D ile aynı seviyede bir performans alır. AM4'teki sistemi zaten iyi olduğu için 5700x3D de gayet mantıklı.
Bu kadar görünüşe düşkünseniz daha fazla para vermenizin gerekmesi doğal. Sizin sorununuz. Ayrıca şu an sisteminiz yeterliyse bizi niye yoruyorsunuz?Hocam attığınız anakart ve RAM'i kullanacağıma kullanmam daha iyi inanın. Ben tak çalıştırcı değilim baktığımda gözüme de hitap eden bir şey almak isterim ve gözüme hitap edecek anakart ve işlemci eklediğimde ise anakart ortalama 7K RAM'ini alsam ortalama 4.5 5K işlemcide 6 k dedinmi Total'de 17 18 klık bir ücret çıkıyor ben buna ek işlemcimi satsam geriye kalan 14 k yı vermem çünkü sistemim şu an bile yeterli bana. Hadi 14'ün 4'ünü verdim 10 k daha verip yükselteceğim yükseltebilirim fakat LoL R6 CS için yükseltmemeliyim diye düşünüyorum.
Bu arada konu işinizi görüp görmemesi değil, paranızın hakkını almanız.