5700XT 9000 TL'ye satılmalı mı?

Pharmacist07

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
46
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Haziran'da 3100'e XFX 5700 XT THICC III almıştım. Bugün 9000 bin teklif geldi. Satmalı mıyım sizce? Aklımda, fiyatlar düşünce 3070 almak var ama durum çok belirsiz. 2K ekran var, ekran kartları fiyatları düşüne kadar Ryzen 5 4650G alırım diye düşünüyorum. Çünkü alacak olduğum APU işlemciyi daha sonra dükkanda kullanmayı düşünüyorum.

Kart fiyatları ne zaman eski haline geri gelir?

Ryzen 5 4650G 2K çözünürlükte LoL oynamaya uygun mudur?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Sat. Ben benim rx 570 i 3900e sattım ve bilgisayarımın bütün eksik parçalarını tamamladım. Sat yerine 1650 alırsın idareten geri kalanı ne istersen yaparsın.
 
Valla 3 ay da olsa 1 sene de olsa idare ederim dersen 9-10k ya hemen sat. Çünkü fiyatların ne zaman düşeceği piyasanın ne zaman normalleşeceği belli değil. Bu süre zarfında idare edebileceğin APU lar var. Güncel AAA oyunlarda verim alamasan da eski oyunlar ve LOL-CS-Dota gibi oyunlarda seni idare eder. Ryzen 4650G youtube da testleri var göz gezdir 2K da olmasa da 1080p de işini görür diye düşünüyorum.
 
Kart fiyatlarının düşmesi ve stokların oturması en erken yaz sonu diye düşünüyorum. Ama ben de sizin gibi bir teklif aldığımda kartımı sattım ve pek oyun oynamadığım için sistemi bu şekilde kullanıyorum. Bence bekleme fırsatınız varsa satılabilir. Ekran kartına bu kadar para vermek saçmalıktan öte değil. 9.000 lira normal piyasada 3080 için bile çok fazla.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı