5700XT driver sorunları bitti mi?

Bütün sistem aynı sadece ekran kartını değiştirdim. Tezin çürüdü.

Ben aynı senin gibi yaşadığım bir durumu anlattım. Bu kadar cephe almana gerek yok, az olgunluk.

O zaman benim yorumumu alıntılayıp ahkam keser gibi ve ciddiyetsiz gülücükler koyarak yorum yazmasaydın. Konunun sahibi bile ben değilim olgun arkadaş.

RTX 2060 almak istemiyorumdur belki? Bence sen de o kadar dertliysen RX 5500 XT satabilirsin dostum.

Ben 1 yıldır kullanıyorum sıfır sorun. Daha önce NVIDIA kullanıyordum onda da sorun yaşamamıştım. Satıp 1660/1660S'e geçebilirim ama boşa takas olur çünkü memnunum karttan. Sen özellikle NVIDIA istiyorsun diye bunu rahatlıkla yapabileceğini söyledim. RTX 2060 alma 1660 Super al o da olur.

Zoom’da ders dinlerken bir anda siyah ekran oluyor ve wattman hatası alıyorum. Ama sadece Zoom’dayken oluyor başka zaman olmuyor. Genel olarak öneririm.
Dostum kartının marka-modeli ve sıcaklık değerleri nedir?
Özellikle oyunlarda uzun kullanımda max kaç derece görüyorsun?

Dostum kartının marka-modeli ve sıcaklık değerleri nedir?
Özellikle oyunlarda uzun kullanımda max kaç derece görüyorsun?
Kartım ASRock RX 6900 XT Phantom Gaming. Kartı hiç stok ayarda kullanmadığım için stok değer veremeyeceğim fakat, MorePowerTool’dan kartı 360W çekecek şekilde ayarladım (stok olarak 280W) ve Core Clock’u 2630 MHz, Memory Clock’u ise 2150 MHz yaptım. Oyunlarda genelde 360W’ın tamamnını kullanmıyor çok ağır senaryolar olmadığı sürece genelde 300W civarı takılıyor. 300W civarı takılırken normal sıcaklık 68 derece civarı iken, çok ağır senaryolarda 360W a kadar çıkıyor ve kart 75 derece görüyor en sıcak nokta ise 95 derece oluyor. 95 çok gibi gelebilir ama en sıcak nokta için gayet normal bir değer. Bu şekilde yani.

bu da aldığım en yüksek timespy skoru: I scored 16 809 in Time Spy

Asus ROG 6700 XT aldım.
Aldığım FPS değerleri RTX 3070 i aratmadı.
Çok şükür driver sorunu da yaşamadım.
İnşallah sonra da yaşamam.
Mining de 47 basıyor. 5700XT 53 basıyordu.
Ama oyunda 5700XT den daha performanslı.
3070 ile kafa kafaya.
SAM açık gösteriyor. Etkisi nedir bilmiyorum.
ROG 6700XT ile 4K oyunlarda bile 70C görmedim henüz.
Ray Tracing benim için önemli değildi.
Benim gibi düşünenlere tavsiye ederim.

Bende 5700XT var sıcaklık sıkıntım var oyunda 80 derece veriyor çıktığım gibi hemen yazılıma bakıyorum anında 55 dereceye düşüyor bu yazılımsal da olabilir donanımsal da ondan bir şey diyemiyorum ama sıkıntı var.

Bende 5700XT var sıcaklık sıkıntım var oyunda 80 derece veriyor çıktığım gibi hemen yazılıma bakıyorum anında 55 dereceye düşüyor bu yazılımsal da olabilir donanımsal da ondan bir şey diyemiyorum ama sıkıntı var.
Ben MSI Afterburner ile an be an kontrol ediyordum. Asus ROG 5700XT bende de 80C ye ulaşıyordu.
Asus ROG 6700XT ne 2K da ne 4K da 70C yi görmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı