5700XT Gaming X 9000 TL'ye satılır mı?

Satılabilir ama tekrar yerine koyması zor olabilir, mining piyasasını bilmiyorum ama şu anda coin piyasası ayıya girdi, ne zaman ve nasıl çıkar Allah bilir, sene sonuna doğru belki yine ayıya döner. Bende Sapphire vardı, komple sistemi bozdum ama şu anda çok pişmanım bozduğuma. Geri yerine de koyamıyorum, isteğim de maddi gücüm de yok. 2070 Super 'li yada 3070 'li laptop bakınıyorum...

Konuyu açan arkadaş sanmıştım. Son cümlemi önemsemeyin ama bu piyasayı bilemeden dalga geçmiş olmanı değiştirmiyor.

Peki ama neden bunu yaptınız demek istediğim eğer bu konudan biri bu kartı alacaktı ama RX 6700 XT ile aynı fiyatta olduğunu görünce vaz geçtiyse beni bilgilendirmek yerine arkadaşa yardımcı olmanı tavsiye ederim.

Peki ama neden bunu yaptınız demek istediğim eğer bu konudan biri bu kartı alacaktı ama RX 6700 XT ile aynı fiyatta olduğunu görünce vaz geçtiyse beni bilgilendirmek yerine arkadaşa yardımcı olmanı tavsiye ederim.
Bu konuyu açanda alıcak arkadaşı da tanımıyorum sonuçta. Şahsen o fiyata 6700xt olduğunu söylerek satıcı arkadaşın daha rahat satabileceği bir fiyat düşünmesini sağlamış olduğumu düşünüyorum. Sattıktan sonrada böyle bir kart alabilecek olduğunu da öğrenmiş oldu.
Ben bir manipülasyon yapmadım sonuçta internetteki ilanlar fiyatlar neyse onu söyledim. Kartı alıcak kişiyi arayıp sakın bu kartı almayın bak bu fiyata bu kart var demişim gibi konuşuyorsunuz.

Bu konuyu açanda alacak arkadaşı da tanımıyorum sonuçta. Şahsen o fiyata 6700XT olduğunu söylerek satıcı arkadaşın daha rahat satabileceği bir fiyat düşünmesini sağlamış olduğumu düşünüyorum. Sattıktan sonrada böyle bir kart alabilecek olduğunu da öğrenmiş oldu.
Ben bir manipülasyon yapmadım sonuçta internetteki ilanlar fiyatlar neyse onu söyledim. Kartı alacak kişiyi arayıp sakın bu kartı almayın bak bu fiyata bu kart var demişim gibi konuşuyorsunuz.

Birini düşünmek için onu tanımak gerekmiyor neyse çok uzattın sen haklısın desem bitir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı