5700XT kac TL eder?

3X katlamışsınız. 😀
Olaya bu mantıkla bakılmaz. 3X yapıyor ama onun yerine alacağı kart daha pahalı olacak.(daha iyi bir kart alacağını varsayıyorum)

Soruya gelecek olursak hemen satılmasını isterseniz 7K'ya koyun, beklerim derseniz 9K'ya kadar yolu var.

Olaya bu mantıkla bakılmaz. 3X yapıyor ama onun yerine alacağı kart daha pahalı olacak.(daha iyi bir kart alacağını varsayıyorum)
Çok doğru bence bu yorum. Eğer ilerine tekrar 5700XT almak isterse 4.5k altı bulamaz bence stoklar düzelse bile.
Ne 6-7K sı gençler? şaka mı yapıyorsunuz? 4-5K ya RX580 leri satıyorlar. Şuan hiç bir 5700XT 9K dan bir kuruş aşağı etmez.
5600XT kaç eder hocam ?

Ben olsam 20 bine koyardım. Piyasaya bakacak olursak alacak bir enayi illaki vardır. Burada kimseyi kötülemek istemezdim ama birileri saçma fiyatlar yazıyor. Birileri ise hiç araştırmadan o fiyata alıyor. Sonra da RX 5700 XT'nin 2. eli bile 10K oluyor. O kartın ederi 6-7K maks.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı