Bende anlamıyorum 5600XT alacaktım bende bu sorunlar olmasaydı ama inan RX590 1.5 sene kullandım bir güncelleme geliyor kart oyunlarda yağ gibi akıyor bir güncelleme geliyor drop atıyor sırf bu yüzden sattım.
RX590 sattım 1660 Super Gaming aldım bekliyorum kimse yazılım sorunları çözüldü demesin bu gece bile açılan konular 5000 serisi için yol yakınken sat gitsin paran yeterse 2070 Super al ya da üst seviye soğutmalı 2060 Super al stabil kullan kafan rahat olsun o kadar para verip siyah mavi ekran çekmek kadar kötüsü yok.
Hocam yol yakınken demişsiniz yol neye yakınken hocam? Eninde sonunda bu problemler bitecek sonuçta sonsuza kadar böyle kart satamazlar. İyi bir son yakınken daha pahalı ve hemen hemen aynı güçteki bir kartı almak ne kadar mantıklı bilemem.
Hocam yol yakınken demişsiniz yol neye yakınken hocam? Eninde sonunda bu problemler bitecek sonuçta sonsuza kadar böyle kart satamazlar. İyi bir son yakınken daha pahalı ve hemen hemen aynı güçteki bir kartı almak ne kadar mantıklı bilemem.
RX590 kullandım 1.5 sene boyunca bitmedi o zamanda sattılar RX590I şimdi de 5000 serisi satıyorlar kartlar çıkalı bir sene oldu sence ne zaman bitecek?
RX590 kullandım 1.5 sene boyunca bitmedi o zamanda sattılar RX590I şimdi de 5000 serisi satıyorlar kartlar çıkalı bir sene oldu sence ne zaman bitecek?
Bilmiyorum hocam yakın göreceli bir kavram. Lâkin benim de alamadığım bir şey var gördüğüm kadarıyla bazen son Driver sürümü sorunlu olurken ondan öncekinin sorunlu olmadığını söylüyorlar.
Tamam pes ediyorum sat gitsin.
Her AMD ekran kartı gördüğümde midem bulanıyor gözümde siyah bir ekran beliriyor kulağımda bilgisayar reset attıktan sonra gelen Windows bildirim sesi ve wattman hatası ile çınlıyor ve elim yanıyor.
Sıfır kart alıyoruz yok 2 ay önceki driverı yükle, yok voltaj düşür, yok MHz arttır, bir şeyler yap. Bunları çekmek zorunda mı satın alan kişi? Sorunsuz kullanmak hakkı değil mi?