5700XT satılmalı mı?

Ali.-.Alkan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ekran kartı piyasası aldı başını gitti. Ben de sapphire rx 5700xt nitro plus ekran kartımı satıp altın alıyım birikimime katıyım diyorum. Ama bir yönden de hiç satasım yok çünkü takılacağım arkadaş ortamım beraber vakit geçireceğim bir kız arkadaşım veya yapabileceğim bir aktivite yok. Sadece bilgisayarım var işten geldiğim zaman günün yorgunluğunu onunla atıyorum. Onda vakit geçiriyorum. 20 yaşındayım ama hayatım gerçekten yorucu geçti. Hem liseyi bitirip hem bi meslek sahibi olmak üstüne bir de üniversite var vizeler vs. Yani anlayacağınız açıkçası birazda zoruma gidiyor. Olacağından emin bile olmadığım geleceğim için şimdi zevk aldığım şeylerden feragat etmek. Sizce ne yapmalıyım? Satıyım mı satarsam ortalama sizce ne kadar istemeliyim? Kartın durumu iyi temiz kullandım herşeyi var kutu fatura. Ama garanti süresi az kaldı 3-4 ay kadar. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hem okumaya vakit ayırdığınız hem de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kardeşim çok basit ne yapacağın. Mining yapacaksan satma. Yapmayacaksan oyun için ise eğer direkt en düşük 12.500TL satabilirsin. Temiz ve garantili olduğu için 13k bile satılabilir. Sonra git sıfır RTX 3060Ti al rahatına bak. Daha performanslı üstelik DLSS teknolojisi ile %30'a varan extra performans. Genel olarak da mevcut ekran kartından daha performanslı.

WhatToMine sitesine göre sizin ekran kartı günlük 4 dolar kazandırıyormuş.

Evet ben de bakmıştım ona teşekkür ederim.
Kardeşim çok basit ne yapacağın. Mining yapacaksan satma. Yapmayacaksan oyun için ise eğer direkt en düşük 12.500TL satabilirsin. Temiz ve garantili olduğu için 13k bile satılabilir. Sonra git sıfır RTX 3060Ti al rahatına bak. Daha performanslı üstelik DLSS teknolojisi ile %30'a varan extra performans. Genel olarak da mevcut ekran kartından daha performanslı.
Normalde 11k teklif eden birisi olmuştu ama fiyat da bana düşük geldi zaten piyasaya göre. Sizin dediğiniz gibi aslın 13.000 veren çıkarsa sayabilirim. Teşekkür ederim.

Mining'in meyvesini yine 5-6 kartı olanlar yiyor hocam maalesef 1 kartla yapılan kazımlar pek verimli değil.
Maalesef hocam biraz daha kazandırıyor olsa aslında hiç düşünmeden girmek isterim ama riske değmez gibi.
Aylık 1200-1300 getirisi olur rahat. Yani satmak yerine mining yap derim. O değmez diyen bilgisiz arkadaşlara da aldırma.
Hangi program üzerinden yapmamı önerirsiniz peki hocam ve bu mining bitecek muhabbetleri hakkında ne düşünüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı