- Makaleler
- 2
Takip etmek lazım.Amazon TR'den aldım, satıcı Amazon DE idi. Stok girdiği zaman 1 dakika içinde bitiyor zaten.
Takip etmek lazım.Amazon TR'den aldım, satıcı Amazon DE idi. Stok girdiği zaman 1 dakika içinde bitiyor zaten.
Emek ve sabır isteyen bir iş. Ben 5 gün boyunca kart kovaladım. Aslında gamerock istiyodum ama çıkmayınca ve tuf iyi fiyattan gelince alayım dedim. İyiki de almışım kaliteli bi modelmiş.Takip etmek lazım.
Tek tek sitelerden mi takip ettiniz. Yoksa akakçe gibi sitelerden mi?Emek ve sabır isteyen bir iş. Ben 5 gün boyunca kart kovaladım. Aslında gamerock istiyodum ama çıkmayınca ve tuf iyi fiyattan gelince alayım dedim. İyiki de almışım kaliteli bi modelmiş.
Amazon De, Tr, Uk üzerinde ekran kartı listeleri yaptım. Refresh monitor tarzı chrome eklentisiyle ayar yaptım. Listelerdeki kartlardan herhangi biri stoğa girince bildirim yolluyordu.Tek tek sitelerden mi takip ettiniz. Yoksa akakçe gibi sitelerden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.