Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 1 Temmuz 2020 #21 Elandeer dedi: Hocam aynı kart bende de var 65-70'ten yukarı çıkmıyor sıcaklık. Kasanla alakalı bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey
Elandeer dedi: Hocam aynı kart bende de var 65-70'ten yukarı çıkmıyor sıcaklık. Kasanla alakalı bir problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #22 Cemakkaya dedi: Derece o serçe telefon çevirmiş.103 dereceyi gördüm diyorum hiç zor gibi durmuyor Genişletmek için tıkla... Ya kasanla alakali problem var yada kartin fanlari calismiyordur. Yada aldigin kart cidden sorunlu.
Cemakkaya dedi: Derece o serçe telefon çevirmiş.103 dereceyi gördüm diyorum hiç zor gibi durmuyor Genişletmek için tıkla... Ya kasanla alakali problem var yada kartin fanlari calismiyordur. Yada aldigin kart cidden sorunlu.
Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Temmuz 2020 #23 Cemakkaya dedi: Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Düşük model bir 2070S almaktansa daha ucuza Nitro Gaming X gibi 5700XT modellerini alabilirsin Gaming X kullanıyorum 65 dereceyi hiç geçmedi Adana sacağında.
Cemakkaya dedi: Hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Düşük model bir 2070S almaktansa daha ucuza Nitro Gaming X gibi 5700XT modellerini alabilirsin Gaming X kullanıyorum 65 dereceyi hiç geçmedi Adana sacağında.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 1 Temmuz 2020 #24 Cemakkaya dedi: Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey Genişletmek için tıkla... Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz?
Cemakkaya dedi: Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey Genişletmek için tıkla... Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz?
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 1 Temmuz 2020 #25 Cemakkaya dedi: Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam kart bozuk olabilir o zaman. Dediğim gibi bende 65-70 arası değişiyor sıcaklık. 1-2 kere de 75 derece yakaladım o kadar.
Cemakkaya dedi: Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam kart bozuk olabilir o zaman. Dediğim gibi bende 65-70 arası değişiyor sıcaklık. 1-2 kere de 75 derece yakaladım o kadar.
Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 1 Temmuz 2020 #26 BalikŞuşişi dedi: Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasa piyasadaki en iyi kasalardan biri yalnız
BalikŞuşişi dedi: Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kasa piyasadaki en iyi kasalardan biri yalnız
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 1 Temmuz 2020 #27 Cemakkaya dedi: Kasa piyasadaki en iyi kasalardan biri yalnız Genişletmek için tıkla... %99 kart sorunlu iade edip yenisini alın bence.
Cemakkaya dedi: Kasa piyasadaki en iyi kasalardan biri yalnız Genişletmek için tıkla... %99 kart sorunlu iade edip yenisini alın bence.
Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 1 Temmuz 2020 #28 Elandeer dedi: Doğrudur hocam kart bozuk olabilir o zaman. Dediğim gibi bende 65-70 arası değişiyor sıcaklık. 1-2 kere de 75 derece yakaladım o kadar. Genişletmek için tıkla... Umarım hallolur sorunum yte BalikŞuşişi dedi: Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... şöylw söyliyim oyunlarda ısınmadan dolayı siyah çizgiler atıyordu ve oynanamaz hale geliyordu oyun
Elandeer dedi: Doğrudur hocam kart bozuk olabilir o zaman. Dediğim gibi bende 65-70 arası değişiyor sıcaklık. 1-2 kere de 75 derece yakaladım o kadar. Genişletmek için tıkla... Umarım hallolur sorunum yte BalikŞuşişi dedi: Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... şöylw söyliyim oyunlarda ısınmadan dolayı siyah çizgiler atıyordu ve oynanamaz hale geliyordu oyun
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Temmuz 2020 #29 Kasanın hava akışı iyi değil ama 103 derece normal değil acaba hangi model?
Cemakkaya Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 101 1 Temmuz 2020 #30 Silinen üye dedi: %99 kart sorunlu iade edip yenisini alın bence. Genişletmek için tıkla... Değişime gönderdim sonuç bekliyorum umarım tamir değilde sıfırını gönderirler Sylveon dedi: Kasanın hava akışı iyi değil ama 103 derece normal değil acaba hangi model? Genişletmek için tıkla... Gigabyte 5700xt Oc 8Gb
Silinen üye dedi: %99 kart sorunlu iade edip yenisini alın bence. Genişletmek için tıkla... Değişime gönderdim sonuç bekliyorum umarım tamir değilde sıfırını gönderirler Sylveon dedi: Kasanın hava akışı iyi değil ama 103 derece normal değil acaba hangi model? Genişletmek için tıkla... Gigabyte 5700xt Oc 8Gb