Cemakkaya
Centipat
Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişeyHocam aynı kart bende de var 65-70'ten yukarı çıkmıyor sıcaklık. Kasanla alakalı bir problem olabilir.
Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişeyHocam aynı kart bende de var 65-70'ten yukarı çıkmıyor sıcaklık. Kasanla alakalı bir problem olabilir.
Ya kasanla alakali problem var yada kartin fanlari calismiyordur. Yada aldigin kart cidden sorunlu.Derece o serçe telefon çevirmiş.103 dereceyi gördüm diyorum hiç zor gibi durmuyor
Hangisini almalıyım?
Kasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz?Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey
Doğrudur hocam kart bozuk olabilir o zaman. Dediğim gibi bende 65-70 arası değişiyor sıcaklık. 1-2 kere de 75 derece yakaladım o kadar.Kasa corsair spec omega mid t 5 corsair 120 mm rgb fan var mümkün değil bence böyle bişey
Kasa piyasadaki en iyi kasalardan biri yalnızKasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz?
%99 kart sorunlu iade edip yenisini alın bence.Kasa piyasadaki en iyi kasalardan biri yalnız![]()
Umarım hallolur sorunum yteDoğrudur hocam kart bozuk olabilir o zaman. Dediğim gibi bende 65-70 arası değişiyor sıcaklık. 1-2 kere de 75 derece yakaladım o kadar.
şöylw söyliyim oyunlarda ısınmadan dolayı siyah çizgiler atıyordu ve oynanamaz hale geliyordu oyunKasanız çok iyi değil ama 103 olacak bir kasa da değil. Yanlış görmüş olabilir misiniz?
Değişime gönderdim sonuç bekliyorum umarım tamir değilde sıfırını gönderirler%99 kart sorunlu iade edip yenisini alın bence.
Gigabyte 5700xt Oc 8GbKasanın hava akışı iyi değil ama 103 derece normal değil acaba hangi model?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.