5700XT'yi satıp RTX 3060 almak mantıklı mı?

Nitrogene

Hectopat
Herkese selamlar, ben eğlence amaçlı 2. el sitelerinde gezerken 5700XT'nin RTX 3060'a yakın fiyatlarda oldğunu fark ettim ikisi de yaklaşık 9000 13000 bandında satılıyor. Benim sorum şu 2 yıl garantisi olan 6. aydır kullandığım 5700XT'yi satıp 3060 almak mantıklı mı? Mining yapılmış olma ihtimali nedir ya da mining yapıldığını anlamamın bir yolu var mıdır? Şu an ekran kartımı satın aldığım yerde sıfır fiyatı 16.500

Son düzenleyen: Moderatör:
Birazcık daha zayıf bir karta geçmiş olursunuz. Ben olsam sıfır 3060 ile (belki az bir para koyarak) ancak takas etmeyi düşünürdüm. Daha iyi maden kazma performansı, eski zamanın aksine artık sorunsuz sürücülerin çıkıyor olması, DLSS muadili FSR özelliğinin gelişini de düşünürsek 5700 XT artık değiştirilmesi gerekli olmayan bir kart. Bir ara ciddi ciddi ben de 3060 veya 3060 Ti ile değiştirmeyi düşündüm. Bendeki Sapphire Nitro+ modeli 12 bin liraya yakın fiyata alıcısı vardı. Sonradan vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı