58.000 TL GTX 980 Ti Ev Eğlence Sistemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesefki benim aldığım maaş asgari ücret yani 1300 TL. O yüzden daha fazla çalışmak durumundayım . Dediğiniz gibi kendi paranızı kazanması zor ama harcaması bihayli zevkli oluyor. Tekrardan iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Ben o para ile hayatımı kurtarırım. 10000 TL ile temizinden bir ikinci el araba alıp Bodrum'da veya en basitinden İspanya, İtalya ve Fransa gezisi yapardim arabam ile. Hayatımda çok sistem gördüm ama bu kadar israf edeni de görmedim yani. O parayla bir yetim ve fakir çocuk 60 yıl yaşayabilirdi. Bence paranı daha tutarlı harcaman gerekiyor. Bir daha böyle parayı bulamayabilirsin. Sonra EĞLENCE için harcadığın parayı tıpış tıpış kutusundan TV'sine kadar satarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haddinize olmayan konulara girmişsiniz. Bu kişinin bu dediğiniz yardımları yapmayıp da bu sistemi kurduğuna nasıl karar verdiniz ki ? Ki bu dediklerinizi yapmamış olsa bile bu kişiye bağlı birşey, sen araba alıp gezerek kendini mutlu edersin, başkası farklı şekilde eder. Ki bunu da geçtim varsayalım ki bu kişi fakirlere yardım etmek yerine eğlenmek istiyor. Bundan size ne ? Kişilik dersi mi vermeye çalışıyorsunuz ? Terbiyesizlikten başka birşey değil.

Abi ilk öncelikle hayırlı olsun çok süper olmuş. Baktıkça bakıyorum, baktıkça kendi bilgisayarım aklıma geliyor, aklıma geldikçe bu bilgisayarsa benimki portakalda vitamin diyorum. Mesleğiniz ne öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? Yorumları okudum 58 bin TL param olsa hiç düşünmem böyle bir oda yapardım. Dediğiniz gibi önce iş sonra eğlence fakat aklıma takılan bilgisayar kasasını daha şekil yapabilirdiniz, örnek resim attım. Tekrardan hayırlı olsun bize ancak yorum yazmak düşer

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…